İnceleme Red Dead Redemption 2

@Critical mass

Evet ilk üçe rahatlıkla girer. Dediğim gibi yerli yabancı birçok inceleme okudum ve hepsinde de vuruş hissinin iyi olduğundan bahsediliyordu, sen oyun basınından saha iyi biliyorsun demek ki bu işi. Şimdi Evil Within oynamaya devam edebilirsin

Belli çok okuduğun. Okuduğunu bile anlamıyorsun. Ben senin incelemene birşey demedim. İncelemeni eleştirmedim. Oyunu eleştirdim. Hatta oyunun sadece bir kısmını eleştirdim. Konu vs. girmedim. Neden? Çünkü ilk mesajımı okursan 1 saat oynadığımı, o yüzden bir şans daha vereceğimi yazmışım değil mi?

İyice karşılıklı tartışma konusuna döndürdün konuyu. Sen oyunun vuruş hissine kötü dedin, ben de yerli yabancı birçok inceleme okuduğumu ve oyunun vuruş hissine kötü diyen kimseyi görmediğimi ve oyunu kendim de oynayıp vuruş hissinin düşman tepkileriyle birlikte gayet iyi olduğunu gördüğümü söyledim. RDR 2 benim kendim yaptığım bir oyun değil, her oyunun iyi yaptığı şeyleri överim, kötü yaptığı şeyleri eleştiririm bu kadar basit. Hikâye yavaş açılıyor falan diye eleştirsen bir şey demezdim mesela, ama 1 saat oynayıp vuruş hissi kötü demek bana göre haksızlıktır. Bu mesele burada kapansın bence, belki tekrar oynadığın zaman fikrin değişir.

Mary Linton var, Arthur'un eski sevgilisi. Arthur'la eskisi gibi olmuyorlar hiçbir zaman ama onunla ilgili birtakım yan görevler var.
Oyunun başında yapmıştım bir tane yardım istemişti ondan sonra bidaha karşılaşmadım şuan oynuyorum oyunu Chapter 6 dayım ne zaman bitecek bilmiyorum ama sona yaklaştım gibi olaylar çoştu.

Oyunun başında yapmıştım bir tane yardım istemişti ondan sonra bidaha karşılaşmadım şuan oynuyorum oyunu Bölüm 6'dayım ne zaman bitecek bilmiyorum ama sona yaklaştım gibi olaylar çoştu.

Saint Denis'de Mary'nin yan görevleri var, yanlış hatırlamıyorsam başka bir mektup daha yazıp bu şekilde haber gönderiyordu.

Hocam oyun gerçekten dedikleri gibi varmış. 4 saat oynadım hiç sıkılmadım bile. Grafikleri falan muhteşem olmuş, silah oynanışına alışmamış olmama rağmen eğlenceli.

Hocam oyun gerçekten dedikleri gibi varmış. 4 saat oynadım hiç sıkılmadım bile. Grafikleri falan muhteşem olmuş, silah oynanışına alışmamış olmama rağmen eğlenceli.

Gerçekten iyi olduğunu düşünmediğim hiçbir oyunu övmedim bugüne kadar. RDR 2 gerçekten iyi bir oyun, beğenmene sevindim. Daha başlarındasın, çok daha fazla seveceğine eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…