Redmi Note 7 VS Samsung Galaxy A50

Kamera performansı nasıl?

Sizin için telefondan kalite bozulmasın diye bilgisayara atıp buraya yüklüyorum, bu fiyat için gayet güzel isterseniz yorumu siz yapın.

@Tıbbiyeli Kamera çıkıntısı sorunundan kurtaracak,tasarımı hissiyatı çok güzel bir kılıf.Kendimde kullanıyorum 1gram pişman olmazsın almanı tavsiye ederim.

Fiyat biraz fazlaymış, mavi renk ile güzel duruyor mu, bende mavi var aslında kılıfsız çok şık duruyor ancak bu şekilde riske atamam. 🙂

Sizin için telefondan kalite bozulmasın diye bilgisayara atıp buraya yüklüyorum, bu fiyat için gayet güzel isterseniz yorumu siz yapın.

Fiyat biraz fazlaymış, mavi renk ile güzel duruyor mu, bende mavi var aslında kılıfsız çok şık duruyor ancak bu şekilde riske atamam. 🙂
Bende de Lenovo P2 var, geçen sene düşürdüm, ekranı yenilediğim halde dokunmatiği eskisi gibi olmadı. Koruma şart. Yakından fotoğrafları çok güzel çekiyormuş.

Bu iki telefonu çok detaylı araştırmış ve ikisini de kullanma fırsatım olmuştu. Hatta bir hocamız için A4'e çok detaylı karşılaştırmasını yazdırmıştım.

Şimdi genel bir yorum yapayım, eve geçince detaylandırırım. Fiyat/performans olarak Note 7 her halükarda önde; tek kötü yanı ön kamerasının beklentileri tam olarak karşılamaması ve kalınlık - kavis detayları.

Eline aldığında kalın hissetmiyorsan ve ön kamerasından memnun kalacağını düşünüyorsan 1900TL fiyata bedava olduğunu söyleyebilirim.
A50 de parmak okuyucusu hariç güzel telefon ancak fiyatını hak etmiyor.

Tamamdır kardeşim sipariş vereceğim, Teknopat'da redmi note 7 kullanıcıları konusu var mı? Yoksa oluşturalım deneyimlerimizi vs aktarırız. 🙂
Telefonu aldığında içinden çıkan kılıf ekranı koruyacak cinsten çıkıntısı yok bilgin olsun. Bu arada telefon dün elime geçti artık ve fotoğrafları çok iyi, oyun oynama şansım olmadı bulundum yerde wifi yok. Arayüz falan hızlı, parmak izi okuyucuda hızlı.

Ben Note 7 ve Mi 8 Lite uzun süre detaylı araştırmıştım ve Mi 8 Lite'ta karar kılmıştım. O zamanlar fiyatları hemen hemen aynıydı hatta Note 7 biraz daha pahalıydı. Benim tercihim Mi 8 Lite olurdu. He bu 2 marka model arasından seçim yapmamı istersen kesinlikle Note 7 al derim. Pişman olmazsın :)

2019 daha güncel bir telefon redmi note7,ayrıca her 2 telefonun kameralarını karşılaştırdım,mi 8 lite biraz daha beyaz ağırlıklı çekiyor,arka kamerada çok fark yok,ön kamerada ise redmi note 7 nin 1 tık daha iyi olduğunu gözlemledim.
Redmi note 7 alma nedenim ise 4000 mah pil,kulaklık girişi,kızılötesi,daha estetik çentik tasarımı ve güncel bir telefon olması.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı