RTX 2080 Ti ve i9 9900K Sistemi 1080P'de Kullanmak

• Konuyu başlatan Rozi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 10.460
Arkadaşlar ben FPS manyağıyım öyle söyleyim size yani :) Param var o yönden sıkıntı yok, sadece CSGO ve PUBG'de 1080P'de çok daha fazla FPS istediğim için alıyorum bu sistemi. Sizlerden isteğim 1080P'de oynatır mı yani darboğaz yapmaz öyle birşey demi :)
Cs de zaten 144 FPS alıcaksın iki sistemde de. Bence gerek yok ama illa alacağım diyorsan alabilirsin.

Oyun tarzınıza göre o donanım yanlış bence. Ayrıca 1080p sistemde zaten RTX 2080ti verimli çalışamıyor. İstanbul'da köprü trafiğine Formula 1 aracı ile girmek gibi olur. İlerleyemiyor ki:) Yanındaki Opel ile aynı düzeyde gider ancak:) Test videolarını incelerseniz 1080p monitörde kart kendini kısıtlıyor ve neredeyse GTX 1080 düzeyine indiriyor kendisini. Yani FPS yükselteceğim derken monitöre bakıp "Bu ne la şimdi" diye kalabilirsiniz. Sonra yanlışlıkla buraya gelip "Nvidia bizi dolandırdı AMD candır." gibi bir konu açmak durumunda kalmayın yani:) GTX 1060 - 1070 gayet ideal bence sizin için. Hadi param çok harcayacak yer bulamıyorum deseniz 1080 bile olabilir. Özetle GTX 1080ti bile fazla. Hatta bir arkadaş LoL ve CS:GO oynuyorum, FPS artırmak için GTX 1080ti alsam mı diye bir konu açmıştı. Orada bile herkes yersiz olduğunu yazmıştı galiba.
Tamam ama şimdi ben ileriye dönük olarakta bir bilgisayar toplayacaktım. Bir daha bilgisayarı toplamak gibi bir işe giremeyeceğim malesef ilk ve son olacak ilerde belki en fazla monitör değişir dediğiniz gibi. Şimdi ben 1080P'de bunda FPS alamayacak mıyım? İlla 2k-4k alsam çılgın FPS deneyimlerini zaten onda yaşayamam benim amacım biraz da bu.
Cs de zaten 144 FPS alıcaksın iki sistemde de. Bence gerek yok ama illa alacağım diyorsan alabilirsin.
240 HZ bir monitör alacağım 144 yetmez profesyonel olarak CSGO oyunculuğuna gireceğim. Bir daha sistem alamam oyunları zaten seneden seneye güncelliyorlar elimde ileriye dönük olmasını istiyorum çünkü bir daha toplayamayacağım beni çok seneler götürmesi lazım.

Tamam ama şimdi ben ileriye dönük olarakta bir bilgisayar toplayacaktım.
Ama sen CS:GO oynuyorum dedin:) Yani 500 FPS diye bir şey yok zaten:) İleriye dönük dersen şimdi yani GTA 6, Black Ops 5, Crysis 4 oynarım dersen iş değişir. Ayrıca geleceğe yatırım zaten o monitörle olmaz:) RTX serisinin çıkış amaçlarından birisi de akıcı 4K deneyimi zaten. Adamlar 8K'ya hazırlanıyor şu an.

Bende FPS manyağıyım dostum. Çok ölçtüm biçtim en ideal bize göre 1070'te karar kıldım. Ciddi anlamda oyun oynadığım için 1 FPS bile çok önemli benim için. Şuanki sistemimle PUBG +120 FPS veriyor diyebilirim. 120 altına inmiyor genellikle 144 FPS oynuyorum, 250 civarlarına çıktığı da oluyor. Benimde maddi olarak sıkıntım yok ama 2K ya da 4K monitöre geçersem bu FPS değerini alamayacağımı bildiğim için şimdilik yerimde sayıyorum.

Son düzenleme:
Ama sen CS:GO oynuyorum dedin:) Yani 500 FPS diye bir şey yok zaten:) İleriye dönük dersen şimdi yani GTA 6, Black Ops 5, Crysis 4 oynarım dersen iş değişir. Ayrıca geleceğe yatırım zaten o monitörle olmaz:) RTX serisinin çıkış amaçlarından birisi de akıcı 4K deneyimi zaten. Adamlar 8K'ya hazırlanıyor şu an.
Doğru diyorsun sonuna kadar haklısın o konuda ama ben 8k çıksa bile pek umrumda olmayacak zaten çünkü dediğim oyunları oynuyorum genelde. Mesela bu kart ile bir yayıncı test etmişti 700 FPS kadar almıştı, ben 240HZ monitör ile sabitleyip oynamak istiyorum. Diğer oyunlar pek umrumda değil açıkcası şuan ha 1080P ha 2k yada 4k ben CSGO'daki FPS değerime ve düşmemesine bakarım genel olarak bu konuda kafam karışık.

ben 240HZ monitör ile sabitleyip oynamak istiyorum.
CS:GO oynuyorsan Unlost yayıncıyı tanıyorsundur zaten:) O mesela GTX 1080ti ve 1080p 240Hz monitör kullanıyor. Sabit olarak 240 FPS alıyor oyunlarda. Senin istediğin de o zaten:) Bu arada sen illa RTX 2080ti alacağım dersen kimse sana alamazsın diyemez zaten. Para var huzur var dersin geçersin orası ayrı:) Ben sadece boşa harcamanı istemem. Sen şu an 2K monitörde bile belki 144Hz sabit FPS alırsın hatta geçersin bile RTX 2080ti ile.

CS:GO oynuyorsan Unlost yayıncıyı tanıyorsundur zaten:) O mesela GTX 1080ti ve 1080p 240Hz monitör kullanıyor. Sabit olarak 240 FPS alıyor oyunlarda. Senin istediğin de o zaten:) Bu arada sen illa RTX 2080ti alacağım dersen kimse sana alamazsın diyemez zaten. Para var huzur var dersin geçersin orası ayrı:) Ben sadece boşa harcamanı istemem. Sen şu an 2K monitörde bile belki 144Hz sabit FPS alırsın hatta geçersin bile RTX 2080ti ile.
Para var kafalar karışık gerçekten parayla saadet olmuyor be başkan :)

Para var kafalar karışık gerçekten parayla saadet olmuyor be başkan :)
Oluyor oluyor ses etme:) Para anahtardır unutma:) Parasız asıl huzur olmaz;) Benim de maddi sorunlarım yok ama paramın karşılığını alamadığım harcamayı yapmayı sevmem emin ol. Paramın karşılığını alıyorsam sonuna kadar harcarım:) Millet ne derse desin.

240FPS bile alır 2080Ti ile :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı