RTX 2080 ve i9 9900K Sistem Toplama

NuriPower

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi sömestr indirimleri başladı. Birkaç gün içinde sistem toplamayı düşünüyorum. TX 2080 Gaming X Trio, i9 9900K tabanlı sistem düşündüm. Anakart olarak Z390M TUF Gaming Asus alacağım. Yardım istediğim konu fiyat/performans odaklı CPU cooler, kasa, RAM ve PSU, geri kalan parçalar yani anlayacağınız. RAM 3000 MHz 16 GB yeterli diye düşünüyorum. PSU olarak 750 +80 plus yeterlidir herhalde. Marka model önerilerini size bırakıyorum, fiyat/performans odaklı önerilerde bulunursanız sevinirim. Önemli parçalar harici para harcamayı sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi sömestr indirimleri başladı. Birkaç gün içinde sistem toplamayı düşünüyorum. TX 2080 Gaming X Trio, i9 9900K tabanlı sistem düşündüm. Anakart olarak Z390M TUF Gaming Asus alacağım. Yardım istediğim konu fiyat/performans odaklı CPU cooler, kasa, RAM ve PSU, geri kalan parçalar yani anlayacağınız. RAM 3000 MHz 16 GB yeterli diye düşünüyorum. PSU olarak 750 +80 plus yeterlidir herhalde. Marka model önerilerini size bırakıyorum, fiyat/performans odaklı önerilerde bulunursanız sevinirim. Önemli parçalar harici para harcamayı sevmiyorum.

İyi Bir Sistem Düşünmüşsün Ancak Sende Biliyorsundur ki İndirimler Bile Bu Sistemin Ucuzlamasında Kafi Olmaz Yani Biraz Tuzlu Bir Fiyat Olur Bunun Yerine Cebine Para Kalsın İstiyorsan Yine GTA5 , PUBG , FORTNİTE Gibi Oyunlarda FPS ni Stabil Derecede Tutabilecek Bir Sistem Toplayabilirsin Hem Cebinede Paran Kalır Ha Sen Para Problem Değil Diyorsan Bu Sistemle GTA6 yı Sen Yaparsın Ve Oyunların İçinden Geçersin Yani Bu Sistem Gerçekten İyi

Selam arkadaşlar sistemi şu şekilde topladım

*i9 9900k
*Rtx 2080 Gaming X Trio Msi
*Msi MPG Z390 GAMİNG EDGE AC
*Kingston Hyperx 3200 mhz cl 16 16 gb ram ( dual 8)
*Corsair h110i sıvı soğutma
*Corsair 275r Kasa
*Cooler master vanguard 750 w psu ??? (Fiyatı 800 tl yaklaşık ,bunu alıp almamak konusunda emin değilim.Bu konuda yardımınızı bekliyorum. F/P açısından başarılı bir ürün yeterli benim için.)
*Samsung 860 evo 500 gb ssd
*1 tb hdd
Bu sistemin bana olan maliyeti yaklaşık 13.500 son kez gözden geçirip sipariş vermeyi düşünüyorum.

*i9 9900k
*Corsair 275r Kasa
*Cooler master vanguard 750 w psu ??? (Fiyatı 800 tl yaklaşık ,bunu alıp almamak konusunda emin değilim.Bu konuda yardımınızı bekliyorum. F/P açısından başarılı bir ürün yeterli benim için.)
*1 tb hdd
Bu sistemin bana olan maliyeti yaklaşık 13.500 son kez gözden geçirip sipariş vermeyi düşünüyorum.

İşlemciyi i7 9700k yapıp 2080Ti alabilirsiniz eğer arada fazla bir fiyat farkı oluşmuyorsa.

*i9 9900k
*Corsair 275r Kasa
*1 tb hdd
Bu Kadar Maliyetli Bilgisayar Alman Bence Saçma Evet Gücün yetiyor almaya Lakin Twichte Yayın Yapmicaksan Youtube video çekmiceksen Bence Bunu Alma şuanda Teknosada KDV indirimleri ve Bazı parçalarda %50 indirim var Laptop alacaksan Vatanda 5bin küdür Laptoplar var Arkadşaımda var CsGo da 250 fps alıyor Ekran kartı olarak GT 1050 ti var Kısacası Bu kadar almaya değmez 250 fps çok iyi 500 fps de saygılar

İşlemciyi i7 9700k yapıp 2080Ti alabilirsiniz eğer arada fazla bir fiyat farkı oluşmuyorsa.
İşlemci için 600 lira fiyat farkı ödüyorum ancak ekran kartı için 3500 lira gibi fark vermem lazım
PSU konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Konu güncel tavsiyelerinizi bekliyorum sipariş vermem gerekiyor çünkü
Rtx 2080 Gaming X trio sipariş verildi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı