RTX 3090 nasıl mining yapabilirim?

Aklına yazık 1 ekran kartından 3000 TL geleceğini düşünüyorsan yazık kafana ayrıca elektrik parasını zor ödersin hadi diyelim onu ödedin ekran kartı çok yorulacak benden söylemesi eğer böyle olmasaydı herkes iyi ekran kartı alıp mining yapardı kimse para verip Bitcoin'le uğraşmazdı.
Hocam ne alakası var ya? Ben iki tane RTX 2060 ile yaptım 300 TL geldi ek olarak Maximum. Ortalama 200'dü. Kazancım da gayet iyiydi.
benden söylemesi eğer böyle olmasaydı herkes iyi ekran kartı alıp mining yapardı kimse para verip Bitcoin'le uğraşmazdı.
Zaten yapıyorlar. Neden stok sorunu var o zaman?

Aklına yazık 1 ekran kartından 3000 TL geleceğini düşünüyorsan yazık kafana ayrıca elektrik parasını zor ödersin hadi diyelim onu ödedin ekran kartı çok yorulacak benden söylemesi eğer böyle olmasaydı herkes iyi ekran kartı alıp mining yapardı kimse para verip Bitcoin'le uğraşmazdı.
E yapıyor zaten.

Şu yazdıklarını okuduktan sonra inan yazıylada olsa muhatap olmaya gerek olmayan biri olduğuna karar verdim. Yalan yanlış yazdıklarını birde savunmaya kalkmanı görmek ilginç. Hiç bir şey bilmiyorsan elinin altında internet var, araştır birazda bilgi sahibi ol. Gözardı ediyorum seni.

Galiba mining hakkında bir bilgin yok kardeşim bakım zaman soğutma sistemleri gerekiyor mining zamanı 2010 11 12 idi şimdi 10, 15 ekran kartı alman gerekiyor kâr elde etmek için. Ayrıca 1 ekran kartıyla olacak iş değil.
Sen ne anlatiyorsun :D ? Yillardir yapan biriyim. Su an en kazancli zamani ve 3090 ortalama 14$ para getiriyor masraflari fazlasiyla cikarilmis hali. Ethereum kuru 1900lere geldiginde bu miktar 16$lara cikiyor gunluk. Ozel sogutmayada gerek yok. Hic bir bilgin yok. Kartlar agir yukte bile calismiyor. Undervolt yapiliyor cekirdeklerine, sadece memory kullaniliyor ve W kullanimi kisiliyor. Bu sayede de isinmanin onune geciliyor.

Bir cok kisiye de kurdum sistem, Umarim kimse sana benzemez. Burada vakit gecirecegine bir gozunu ac youtube de izle bakim. Tek kart ile yapmak ile 100 kart yapmak arasinda fark yok. Ethereum havuzu sana, aaaaa senin 100 kart var sana daha cok para veriyorum demiyor. :) 1 Kartin getirisi x Toplam kart adedi = Toplam kazanc.
1 Kart cok guzel getiriyor :) Sen reddetsende getiriyor :)

Galiba mining hakkında bir bilgin yok kardeşim bakım zaman soğutma sistemleri gerekiyor mining zamanı 2010 11 12 idi şimdi 10, 15 ekran kartı alman gerekiyor kâr elde etmek için. Ayrıca 1 ekran kartıyla olacak iş değil.
Arkadaşa he deyip geçin bence, elinde 1050 ti var galiba ondan bu atarı gideri :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı