Evet RX500 serisi kartlarda olan sorun RX5000 serisinde yok değil mi zaten ? Yazılımlar ekran kartının çalışmasını sağlıyor, 5000 serisi ile 500 serisi arasında ki tek fark diğer iki yazılımında farklı ekran kartı serilerini çalıştırmaları, onun haricinde zaten iki serinin kullanıcılarıda aynı yazılımı kullanıyor. Kendi ağzınla kartta sorun vardı güncelleme bekledim demişsin ki aynı şeyleri zaten ben yorumumda belirttim kullanıcılar kobay faresi gibi her sorunun çözülmesi için güncelleme bekliyor diye. Kimin komik durumda olduğu belli, daha da cevap verme.Ben size gelip burda RX 5000 serisi için konusuyorum siz gidip rx 500 serisi için açılmış bir konu atıyorsunuz. Cidden çok komiksiniz. Ve bana AMD fanboy muhabbeti yapmışsınız. Ben bu zaman a kadar 6 kere bilgisayar değiştirdim ve 5 ide intel sistemdi. 4 ay öncede fiyatları intel'e göre daha düşük ve daha performanslı olduklarını gördüğümde r5 2600 ve RX 5700 lü sistem topladım. İlk başlarda sıkıntıları yokmuydu? Vardı, vardı fakat bu sorunların bir güncelleme ile çözünülebilir olduğunu bildiğim için iade etmedim ve yaklaşık 1 ay kadar öncede o beklediğim güncelleme geldi. Şuanda hiçbir sorunum yok. Sistemim mükemmel bir oyun,yayın deneyimi veriyor bana.
Avoke almayın. O serinin MSİ'dan kaynaklı kronik bir sıkıntısı var. Sapphire Nitro+ öneririm.
Son düzenleme: