S20FE 2023'te hala alınır mı?

Hayır değil. Exynos 2100'den daha performanslı. Ama ISP daha kötü.

Fark etmemiştim, özür dilerim.
Sorun değil hocam.Bende 3-4 testte S20FE daha hızlı açıyordu nasıl olabilir diye düşündüm bi an.

S21FE'de dynamicamoled var ekran olarak daha iyi gibi gözükebilir ama batarya optimizasyonu için Hz'yi kısıyor S21FE.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İmkansiz bu AnTuTu puani 425k değil 750k civarlarinda S21FEnin.

Exynos 2100 kökeninde daha güçlü ama gerçekten de test videolarına denk kaldıklarını ya da SD 865'in birkaç puanla geçtiğini gördüm.
CPU ve GPU performanlarindaki ezici Exynos üstünlüğüne rağmen.
Üstelik yapay zeka konusunda da Exynos 2100 108 TOPS, 865 ise 75 TOPS performansına sahip.
ISP tarafı performansla alakalı değil ama orada da rahat Exynos üstünlüğü var.
Açıkçası şaşırtıcı sonuçlar. Demek ki başka etkenler var, çözemedim.

Exynos 2100 kökeninde daha güçlü ama gerçekten de test videolarına denk kaldıklarını ya da SD 865'in birkaç puanla geçtiğini gördüm.
Üstelik yapay zeka konusunda da Exynos 2100 108 TOPS, 865 ise 75 TOPS performansına sahip.
Kağıt üstünde öyle duruyor ama testlerde nasıl oluyorsa S20FE daha iyi çıkıyor.Dediğim gibi S21FE çok throttle yiyen bir cihazmış.Sonuçlar cidden şaşırtıcı.

Üstelik yapay zeka konusunda da Exynos 2100 108 tops, 865 ise 75 tops performansına sahip.

Bence Android 14 ile hepsi kalkar. Ki S21FE 15 bile alabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı