S23 vs 13 Pro vs 14 Pro

Bir yükseltme olacağını düşünme hocam bu değişimin. S23 - S14 Pro ile rakip bir cihaz ve fiyat kıyaslaması yaparsan, S23 şuan belki de o bütçelerde en iyi tercih.

"Değişmemi söyleyenler var." diyorsun, önemli olan senin ne istediğin olmalı. S23 baz modeli, birebir olarak iPhone 14-15 rakibi diyebiliriz. 13 PRO'dan bence kesinlikle iyi bir cihaz. Hem daha güncel olması hem de işlemci bazında. 14 PRO'dan iyi olup olmaması tartışılır fakat tek eksik yanı kamera olur 14 PRO'ya göre. Onun haricinde model değiştirsen bile bir fark hissetmezsin. Aynı segment ve güçteki bir cihaz kullanıyorsun, cebinden fazla bir para vermene gerek yok. Eğer Apple kullanmak istiyorsan orası ayrı.

Bende S21FE var satıp 14Pro yurt dışı alacağım, sonra satarım seneye. Yine yurt dışı 15 Pro alırım, S21FE'den S23'e geçmem gereksiz olur. İkisini de kullandım, ufak farklar var. Benim düşüncem, çift SIM'li 14Pro alırsam yasa filan değişir mi ki herkes değişmesi imkansız, yılda milyonlarca turıst geliyor vs. birçok giriş çıkış yapanlar var diyor, kapatılamaz.

Tavsiyem, kesinlikle 14 Pro olur. Kalitesini geçtim yazılımı yeter, bunu da ömrü boyunca Android kullanan Samsung fanı söylüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı