S23 vs 13 Pro vs 14 Pro

Merhaba arkadaşlar. Şu an S23 kullanıyorum ama başlıkta yazan cihazlarla degismemi söyleyenler var. Sizce ne yapmalıyım?

Yani genel anlamda kıyaslarsak 14 Pro>S23>13 Pro
14 Pro kullanan biri olarak diyorum ki kamera anlamında biraz gelişme olur dinamik ada, paslanmaz çelik kasa ve iOS deneyimi dışında bir şey hissedemezsiniz. Tavsiyem iOS ekosistemine geçecekseniz 16 Pro modellerini beklemeniz yönünde.

Apple minimalizmi ve kullanıcı dostu arayüzüyle tanıştıktan sonra başka bir telefon kullanmak sana çok zor gelecek. Dikkatini dağıtan hiçbir öğenin olmadığını fark edeceksin. Animasyonların akıcılığı ile gözün de rahatlayacak ve oh be diyeceksin.
Bence artık bu konuda Apple ekosistemini ayrı kılan bir durum yok. Android üst segment cihazlarda gayet akıcı animasyonlara ve temiz arayüzlere sahip. Örnek:

1707387555075.jpeg

Merhaba arkadaşlar. Şu an S23 kullanıyorum ama başlıkta yazan cihazlarla degismemi söyleyenler var. Sizce ne yapmalıyım?
14 Pro'ya geçtiniz diyelim. Bu kez de S24+/Ultra veya 15 Pro/Max'e geçin derler. Bu şekilde sürüp gider. Olayın cılkını çıkartmamak lazım. Size her söylenileni kaale almayın.

Apple minimalizmi ve kullanıcı dostu arayüzüyle tanıştıktan sonra başka bir telefon kullanmak sana çok zor gelecek. Dikkatini dağıtan hiçbir öğenin olmadığını fark edeceksin. Animasyonların akıcılığı ile gözün de rahatlayacak ve oh be diyeceksin.

Sen sanırım Android bir amiral gemisi kullanmamış Apple fan boy olarak yargı dağıtıyorsun?

Bence artık bu konuda Apple ekosistemini ayrı kılan bir durum yok. Android üst segment cihazlarda gayet akıcı animasyonlara ve temiz arayüzlere sahip. Örnek:

Eki Görüntüle 2110457
Temiz arayüz diye bunu örnek verdiysen gerçekten vay haline Android’in. Aşure gibi, her şey var. Karmakarışık. Apple minimalizminin ve tipografisinin yanına yaklaşamaz.

Temiz arayüz diye bunu örnek verdiysen gerçekten vay haline Android’in. Aşure gibi, her şey var. Karmakarışık. Apple minimalizminin ve tipografisinin yanına yaklaşamaz.
Her şey var derken hocam? Tam olarak ekstra dediğiniz ne var görselde? Hadi var diyelim kaldıramayacağın herhangi bir ekstra widget mı bulunuyor? Bence siz gereksiz abartıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı