S24 3.5 saat ekran süresi veriyor

IPhone'dan nefrete eden biri olarak söylüyorum. Apple'nin kullandığı işlemciler daha önde bana göre.
Modele göre değişir meerla 15 serisinin tüm işlemcileri rezaletti, Samsung öndeydi ama 13 serisi zamanında işlemcide Samsung'dan öndeysi Apple.

Ana menüde kasan telefondur kendisi. Zaten oyuna girince alev topu oluyor. Kamerası da beklentimin altında. Eğer telefon alırsam iPhone geçeceğim.

Hangi telefon ana menüde kasıyor hocam? Bende de evde Apple telefon olatak iPhone 12 ve 14pm var andeoid olarak da şu anda aktif S24+ var. Isı olarak Samsung 14pm ile benzer ısıda çalışıyor. iPhone 12, 13 ve 15IDE deneyimlemiş biri olarak söylüyorum S23e kurban olsunlar. Apple düz model telefon yükte yanıyor resmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
IPhone'dan nefrete eden biri olarak söylüyorum. Apple'nin kullandığı işlemciler daha önde bana göre.

Ana menüde kasan telefondur kendisi. Zaten oyuna girince alev topu oluyor. Kamerası da beklentimin altında. Eğer telefon alırsam iPhone geçeceğim.

Ana menude kasiyor? Dostum saka mi yapiyorsun?
S23 kullanıyorum yok öyle bir sorun.

Hangi telefon ana menüde kasıyor hocam? Bende de evde Apple telefon olatak iPhone 12 ve 14PM var andeoid olarak da şu anda aktif S24+ var. Isı olarak Samsung 14PM ile benzer ısıda çalışıyor. iPhone 12, 13 ve 15IDE deneyimlemiş biri olarak söylüyorum S23e kurban olsunlar. Apple düz model telefon yükte yanıyor resmen.

Bahsettiğim model S22. şu an kullanıyorum. Kamerası, bataryası inanılmaz kötü.

Hangi telefon ana menüde kasıyor hocam? Bende de evde Apple telefon olatak iPhone 12 ve 14pm var andeoid olarak da şu anda aktif S24+ var. Isı olarak Samsung 14pm ile benzer ısıda çalışıyor. iPhone 12, 13 ve 15IDE deneyimlemiş biri olarak söylüyorum S23e kurban olsunlar. Apple düz model telefon yükte yanıyor resmen.
Üzerine de FPS düşüyor iPhone telefonlarda ısındığı zaman.

Zırva mı? Ben üst modeli aldım belirteyim. Sen bana hangi mail'e yazdığını söyle doğru mu kontrol edeyim sallamakla olmuyor.

Hem başvurmak zorunda mıyım deyip başvuru yapmak bu da ayrı güzel kafa.

Ben akraba, yakın çevrelere çözüm sunduğum yöntemleri belirttim ve sorunları da çözüldü. Çözüm sunmadığımdan bahsetme.

Tecrübem yokmuş diyor bir de 🤣
Tamam fanboy, milyar dolarlık şirketine kimse dokunmayacak. 😂

Tamam fanboy, milyar dolarlık şirketine kimse dokunmayacak. 😂
Henüz cevabınızı alamadım. Hangi yurtdışı mail adresine gönderim sağlamıştın? Tecrübelerimi fanboy olarak görüyorsanız siz bilirsiniz.

Bu da S24 FE %28 kalan şarjıyla ekran süresi. Aynı işlemci kullanıyor S24'le, 100MHz kırpılmış. Düz S24 modelinde en az 5-6 saat ekran süresi alınması gerek. Bu demek oluyor ki sorun markada değil sizin telefonda. Sorunu servise doğru aktaramadığınız için ve servisle problem yaşadığınız için de markayı kötülemiş oluyorsunuz normal olarak.
Screenshot_20241226_181300_Device care.jpg

Son düzenleme:
Henüz cevabınızı alamadım. Hangi yurtdışı mail adresine gönderim sağlamıştın? Tecrübelerimi fanboy olarak görüyorsanız siz bilirsiniz.

Bu da S24 FE %28 kalan şarjıyla ekran süresi. Aynı işlemci kullanıyor S24'le, 100MHz kırpılmış. Düz S24 modelinde en az 5-6 saat ekran süresi alınması gerek. Bu demek oluyor ki sorun markada değil sizin telefonda. Sorunu servise doğru aktaramadığınız için ve servisle problem yaşadığınız için de markayı kötülemiş oluyorsunuz normal olarak.
Eki Görüntüle 2382021
Valla hocam sen hariç kim isterse attığım maillerin ss'leri duruyor seve seve paylaşırım. Senin direkt gelip daha önce muhabbetimiz olmamasına rağmen sırf kullandığın markanın cihazıyla sorun yaşadım diye agresif şekilde bana akıl vermenin herhangi bir açıklaması olmadığı gibi sana da açıklama borçlu değilim. İsteyen başka arkadaşlar olursa buyursun alıntılasın buradan mail adreslerine yazışmaları alenen göndereyim. Aynı sorunu Corsair ile yaşadığımda adamlar kargo ücretini bile cebinden karşılayıp, yeni model kulaklıkla değişimini sağlamıştı. Koskoca Samsung'un yerel servise yönlendirmesi alenen saçmalık ötesi.

@Plousenhart tamam bana paylaşma, ben hariç diğerlerine mail adresi ve yazışmaları paylaş görsünler. Sosyal'de özel mesajda yok mecbur herkese açık paylaşacaksın. Bende bir alt modeliyle sorun yaşadım 3 sefer servise gitti geldi bende uğraştım servisle ama ben senin kadar yaygara çıkarmadım. Yurtdışı mail adresini buldum. Yaşadığım sorunları İngilizce dille yazdım ve servis hakkında şikayetleride ekledim. Daha sonra beni Türkiye'den yurtdışı mail şikayeti üzerine arayıp telefonla hiç ilgilenmedikleri kadar daha iyi ilgi gösterip ne söylediysem yapıp geri gönderdiler uzatmanın da anlamı yok. Türkiye servisleri böyle ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Acer ile de problem yaşadım sonu aynı şekilde şikayet maili oluşturup daha sonra beni arayıp bilgisayarı gönderin DOA raporunu göndereceğiz demişlerdi.

Kusura bakmayın ama hiç samimi gelmiyorsunuz.

Eki Görüntüle 2382021
%8'lik düşüş %20 kalan şarja ekran süresi.

Screenshot_20241226_195655_Device care.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı