Sağlıklı şekilde 20 kilo vermek

• Konuyu başlatan xbea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 81
  • Görüntüleme 4.951
Evet, olayı o. Bulk döneminden sonra yapılıyor genelde ama zaten mübarek su ve yağ yüzünden yarma gibi olmuş, kas kütlesini kaybetmemesi iyi olur.
Ben bulka girmedim yağlı olduğum için yaptım 2 hafta iyi sonuç verdi. Ramazanda 1 ay yapayim mi diye düşünüyorum açıkçası.
Bütçe ayarlamayı deneyeceğim hocam. Peki bunlar iyi ikilidir dediğiniz besinler var mıdır?
Yok ama mesela pilav tavuk veya pilav et iyi olur ben akşamları onları iyi genelde. Sabahları net yulaf tüket derim. Tarçın ekle yulafa muz tat versin.

Boş boş diyetlere girme 35 günde iki öğün yedim ekmek yemedim günde 1500 kalori 12 kg verdim. Spor da yok sadece sağlıklı beslen bulgur ye tavuk ye ayran iç yumurta ye yoğurt ye ev yemeği ye.

Ben bulka girmedim yağlı olduğum için yaptım 2 hafta iyi sonuç verdi. Ramazanda 1 ay yapayim mi diye düşünüyorum açıkçası.

Yok ama mesela pilav tavuk veya pilav et iyi olur ben akşamları onları iyi genelde. Sabahları net yulaf tüket derim. Tarçın ekle yulafa muz tat versin.
Yulaf ne kadar tüketmemi tavsiye edersiniz hocam?
Boş boş diyetlere girme 35 günde iki öğün yedim ekmek yemedim günde 1500 kalori 12 kg verdim. Spor da yok sadece sağlıklı beslen bulgur ye tavuk ye ayran iç yumurta ye yoğurt ye ev yemeği ye.
Bunları zaten yiyorum hocam 2 haftadır ve devam da ediyorum yemeye. Umarım inşallah kilo veririm.

2.5 ay sürede 35 kilo verdim sadece su içerek bunun yanında her gün koşu ve sıkılaşma hareketleri yapman gerekiyor sarkma olmaması için vitamin hapları alman lazım yani çok zorlu süreç seni bekliyor tavsiyem su diyetinden önce genel sağlık kontrolü yaptır.
Arkadaş sağlıklı bir şekilde demiş o şok diyetler normal yeme alışkanlığına döndüğünüzde size 2 katı olarak gelir. Bunun sağlık testi ile de alakası yok kendisi sağlıksız zaten.

Arkadaş sağlıklı bir şekilde demiş o şok diyetler normal yeme alışkanlığına döndüğünüzde size 2 katı olarak gelir. Bunun sağlık testi ile de alakası yok kendisi sağlıksız zaten.
Katılıyorum size hocam.
Ben 8 yemek kaşığı yiyorum açıkçası sana kalmış orası.
Anladım hocam teşekkür ederim bilgiler için.

Sağlıklı şekli yok tüm diyetler sağlıksız nereden baksan her bir diyetin eksiği oluyor sağlam vücut istiyorsa spor salonuna gidecek yağ oranını düşürecek ben kendim powerlifting ve body ortak yapıyorum vücut bu.

arm check.png

Boş konuşmuyoruz burada insan biraz okur öyle anlar su diyetini ben zamanında yaptım ve sonuç aldım sağlık kontrolü bundan önemli belki onda o kadar etkili olmaz ve kas kaybıda yaşar kendi uyguladığım diyet buydu ve zamanında sonuç aldım.

Bütçe hepimiz için zor hocam. KYK yemeklerinden protein alabiliyorum ama karbonhidratta bulaşabileceğimi zannetmiyorum.

Katılıyorum gerçekten yarma gibiyim... Bunu düzeltmek istiyorum işte.
3 ayda spor salonunda rahat 10-20 kilo verirsin dert etme, ne yersen yarar zaten ama fast-food türevlerinden uzak dur. Makarna, et, yoğurt, sebze-meyve hiç fark etmez yeter ki fast food tüketme. 😀

3 ayda spor salonunda rahat 10-20 kilo verirsin dert etme, ne yersen yarar zaten ama fast-food türevlerinden uzak dur. Makarna, et, yoğurt, sebze-meyve hiç fark etmez yeter ki fast food tüketme. 😀
Anladım hocam teşekkür ederim, fast food olabildiğince uzak duruyorum ki durmaya da devam edeceğim. Ancak önceden aldıklarımın cezaları hala üzerimde...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı