Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Dün Logitech G27 ilanlarına bakarken bir ilan dikkatimi çekti. Her şey normaldi ilanda fotoğraf yoktu. Whatsapptan ulaştım fotoğrafını videosunu gönderdi. Sonra benim yaşım küçük annemle konuştular falan adam çok sakin. Tatilde olduğunu söyledi, evdeki ailesine söyleyecek onlarda kargoyu göndereceklerdi. Anlaştık daha sonra biz parayı adamın verdiği hesaba yatırdık. Hesap başka birinindi. (Bayan ismi vardı.) Bize garip gelen şey ise laf aralarında tam 5 defa havale yaparken açıklamasına Çar Alım-Satım yazın demesiydi. Neyse biz dün gönderdik adam bizden adresi istedi. Sonra attık falan konuşmaya devam ettik. Sonra bir daha adres istedi isim numara istedi daha sonra yarın sabah yani bugün sabah kargoda olacağını söyledi. Biz de normal bir şekilde bekledik.
Bugün sabah kargoya verdiniz mi diye Whatsapp'tan mesaj attım. Cevap yok son görülmesi sabah 8. Ben mesajı 9'da attım sonra 10'da annem adamı aradı hala cevap yok. Biraz önce tekrar aradı cevap yok. Ama son görülme saati 8. Biz de çok kuşkulandık. Artık bence kesin dolandırıldık ama ne yapacağımızı bilmiyorum. Sizce adam gerçekten dolandırdı mı yoksa başka açıklaması var mı? Eğer dolandırdıysa kanıtlarıyla beraber dava açmak istiyoruz.
Güncelleme: 1dk önce çevrimiçi oldu ve bize "Tamam" yazıp tekrar çıktı. Hemen aradık ama cevap yok. Kesin dolandırıldık.
Bugün sabah kargoya verdiniz mi diye Whatsapp'tan mesaj attım. Cevap yok son görülmesi sabah 8. Ben mesajı 9'da attım sonra 10'da annem adamı aradı hala cevap yok. Biraz önce tekrar aradı cevap yok. Ama son görülme saati 8. Biz de çok kuşkulandık. Artık bence kesin dolandırıldık ama ne yapacağımızı bilmiyorum. Sizce adam gerçekten dolandırdı mı yoksa başka açıklaması var mı? Eğer dolandırdıysa kanıtlarıyla beraber dava açmak istiyoruz.
Güncelleme: 1dk önce çevrimiçi oldu ve bize "Tamam" yazıp tekrar çıktı. Hemen aradık ama cevap yok. Kesin dolandırıldık.
Son düzenleyen: Moderatör: