Sahibinden.com Çar Alım-Satım Dolandırıcılığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi çok sağ ol şimdi ne yapmamız lazım?
Kardeşim saat şuan 13:12. Ben ikindi vakti Altın Elbiseli Adam - Barkın Bayoğlu'nun cenazesine gideceği. Saat 4-5'e kadar bana veya size - ailene geri dönüş sağlamazsa ; Akşam aileni alıp karakola gidiyorsun. Onlar savcılığa şikayette bulunuyor ve direkt olarak davan açılıyor.
Merak etme kısa bir sürede çözüme kavuşursun. Yalnızca telefonda konuşan bu değil, beraber çalıştıkları o hesap ismindeki arkadaş merak etme.

600TL para için de üzülme, ailen için cüzi bir miktardır zaten. Göz altına alındı ama paranı vermedi mi? Hapishanede bol bol çay alır kendisine.

Konunun linkini de attım vatandaşa, şu an takip ediyordur konuyu.
Anlasın kime bulaştığını, ama onda anlayacak kafa yok zaten.
Sen ikindi vaktine kadar paranı yollamak için iletişime geçmezse ailenle en yakın karakola gidiyorsun, video dahil tüm delilleri sana atıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak ben senin elini kuvvetlendirdim. Senin elinde Wattsap kayıtları var.
Adam aynı ürünü birine sattıktan, parasını aldıktan sonra başka birine tekrardan satmaya çalışıyor.
Benim de elimde Wattsap kayıtları var. Yetmedi 4K video çektim :) Saati ve numarası belli olacak şekilde bizzat kendi sesiyle konuştuğu, pazarlık ettiği ortada. Bu saatten sonra sana şikayetçi olmak kalıyor.

Çünkü dediğim gibi malın önde gideni, kendini akıllı satan pezevengin teki.
Konuşmasından bile belli öküzün teki olduğu, şikayet edeceksin bir güzel ağzının orta yerine edecekler merak etme. Yumurta göte dayanınca paranı da verirler.

Eki Görüntüle 250470 Eki Görüntüle 250471 Eki Görüntüle 250472 Eki Görüntüle 250473

BAK SEN YALNIZCA KARAKOLA GİT VE TÜM DELİLLERİ GÖSTEREREK ŞİKAYETÇİ OL.
BU GERİZEKALIDAN GERİ DÖNÜŞ FALAN BEKLEME ÇÜNKÜ BEN ÇÖZDÜM ELEMANI CİDDEN GERİZEKALI. SEN HEM PARANI ALIRSIN HEM DE VATANDAŞIN HÜRRİYETİNİ.

Moderatör arkadaşlardan ricam büyük yazdığım kısımları görmezden gelsinler. Yapılacak şeyi büyük yazdım ki diğer detaylar arasında kaybolmasın.
Hocam mükemmelsiniz vallahi. Bak aptal kardeşim diye cümleye başlamak. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Elinde bu kadar delil varken çok kısa sürede sonuç alırsın merak etme.
Para attığın hesap kimin üzeriniyse sadece o kişi üzerinden bile çok rahat çözerler olayı. Karakoldaki arkadaşlara, sonradan Savcı Bey'e bu konunun linkini de atabilirsin. Beni, ifade vermeye çağırırlarsa da gelirim merak etme :)

Tamam teşekkür ederim herkese akşama doğru gideceğim.

Gerçekten sizden Allah razı olsun sizin gibi insanlar var olsun. Çok sağ olun gerçekten çok teşekkürler.

Ya sizden Allah rzaı olsun gerçekten çok mutlu ettiniz annemle beraber dediklerinizi yapacağız.

Elinde bu kadar delil varken çok kısa sürede sonuç alırsın merak etme.
Para attığın hesap kimin üzeriniyse sadece o kişi üzerinden bile çok rahat çözerler olayı. Karakoldaki arkadaşlara, sonradan Savcı Bey'e bu konunun linkini de atabilirsin. Beni, ifade vermeye çağırırlarsa da gelirim merak etme :)
Kardeşim senden savcı çok güzel olur :D :D

Gökhan Abi bir tanedir ya :) Bu kadar delil varken.
Parayı almamanız imkansızdır umarım parayı alır, dolandırıcı hapsi boylar hakkında hayırlısı olsun.

(Polise Eren Acar'ın selamı var de hemen yardımcı olurlar) :)

Bunlar akıllı ama az akıllı. Tahminen konuşmaları, kaydı tutulmasın diye telefon ile falan yapıyorlar. Sen sonradan şikayetçi olsan bile Metin2 çarı sattım diyor mesela.

Ama bu aptal arkadaşlar ayni gün aynı numaradan farklı kişilerle konuşup iş bağlamaya çalışıyor. Aç gözlülüğünden faydalandım hepsi bu.

Ya gerçekten mutlu oldum işe bak buraya öylesine konuyu açmasaydım belki adam ortalıkta cirit atacaktı kaç kişiyi dolandıracaktı.

Şimdi hepsi aklımda oturdu. Aklıma böyle bir şey hiç gelmezdi. Gönderdiğmiz paranın dekontunu da çıkarttım. Artık her şeyin kanıtı var Allah razı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı