Sahibinden.com Çar Alım-Satım Dolandırıcılığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya gerçekten mutlu oldum işe bak buraya öylesine konuyu açmasaydım belki adam ortalıkta cirit atacaktı kaç kişiyi dolandıracaktı.
Konusunu açsana sen hemen, gerçi hiçbir işe yaramaz. Farklı bir ürünü farklı birine yine kakalar yeni bir hesapla. Bu yüzden polise gideceksin ki yaptırımı olan bir ceza alsın.

:D Ya gerçekten mutlu oldum işe bak buraya öylesine konuyu açmasaydım belki adam ortalıkta cirit atacaktı kaç kişiyi dolandıracaktı.

Şimdi hepsi aklımda oturdu. Aklıma böyle bir şey hiç gelmezdi. Teşekkür ederim herkese. Gönderdiğmiz paranın dekontunu da çıkarttım. Artık her şeyin kanıtı var Allah razı olsun.
Dekonta ihtiyacın yok zaten bankan tüm işlemlerin kaydını tutmakla yükümlü hukuksal açıdan :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya gerçekten mutlu oldum işe bak buraya öylesine konuyu açmasaydım belki adam ortalıkta cirit atacaktı kaç kişiyi dolandıracaktı.
Kardeşim çok geçmiş olsun adi herif ilani silmiş. UYARI: Arkadaşlar Sahibinden.com da kapıda ödemeyi seçin.

Ben ne zamana kadar bekleyeyim ya da adama mesaj falan atmama gerek var mı?

Bir şey soracağım. Adamda adresimiz var ya ben korkmaya başladım. Biz polise gidince evimizi falan basmaya kalkmasın ?

Dostum bunlar korkak, haysiyetsiz herifler. Saklandığı delikten çıkmaya cesaret edemez. O kadar delikanlı olsa telefonu kapatmaz, konuşurdu benimle :) Adamı var ya doğrarım, sen kim köpek bizim Forum'dan adam dolandırıyorsun.

Bekleme kardeşim, saat 2'de yola çık. Arayacak olsa arardı.

Birazdan çıkacağım yola. Peki mesela polise ne diyeceğiz? Direk forumdaki mesajları kanıt olarak gösteriyim mi yoksa başka bir şey mi yapmam lazım ?

Gökhan Abi'nin dediği gibi "az akıllılar" bir sıkıntı çıkmaz yani "yemez" ama içinde kaldıysa polise anlat zaten tek kasede iş biter sen payanda o da cezasına kavuşur. Polise selamımı söylemeyi unutma! :)

Dipnot: "Az Akıllının" telefonu kapalı mı?

Telefonun IOS ise Telefon uygulaması yerinden yapabilirsin kardesim.

Polise dolandırıldım de dekontu ve resimleri göster.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı