Samsung S25 Ultra beklenmeli mi?

Deltacekichen

Decapat
Katılım
11 Mart 2022
Mesajlar
80
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
S25 Ultra çıkınca S25 Ultra almak istiyorum fakat işlemcisi Snapdragon olmazsa almaya niyetim yok, sizce ne yapmalıyım? Simdi S24 Ultra mı almalıyım yoksa S25 Ultra'yı mı beklemeliyim?
 
S21 ultradan s24 ultraya geçen bir abim,memnun kalmadığını belirtti s24 ultradan. Nedendir,ne içindir detaylı konuşmadım. S25 ultra'yı bekleyeceğim dedi. Ancak dolar kurundan kaynaklı fiyat zam ile gelebilir. Dolar şuan için stabil,daha sonrası malum.
 
Bence beklemeyin. ABD versiyonu Snapdragon'du yanlış hatırlamıyorsam. İkinci el alıp IMEI kaydı yaptırabilirsiniz. Tertemiz bir cihaz olur. Hatta S23U da işinizi görür. Yapay zekâ eklentileri tam oturmadı bile.
 
Ana kamera sensör boyutu değişecek galiba. Sensörlerin değişmesi demek kamerada ciddi farklılıklar demek. Artık çok verimlilik sorunu da çekmiyorlar işlemcilerinde. Tasarımda ve kamerada farklılık istiyorsanız bekleyebilirsiniz.
 
S23U varken S24U gereksiz, ya s25u bekleyin ya da s23u alın ki teknoloji biraz tepe noktaya geldi, çok daha iyi bir işlemci vs. uzun bir süre hayal artık. 3nm'den fazlası zor çünkü ve çok fazla bir gelişim olamaz yapay zeka dışında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı