Caspianlake
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i5 12400F - Asus Dual Mini RTX 3060 Ti - 2x8GB Kingston Fury Beast 3200mhz - Samsung 980 1TB - Corsair HX750 80+ Platinum - MSI H610M-B - Corsair 4000D - ID SE 214 XT - Dell S2721DGFA.
Nasil Ayet atmayim, dinin temeli Kuran. Kuranda diyorki ayetleri yalanlayanlarla dost olmayiniz. Gercek dindarda Kurana inanan. Mantik tuttu iste. Ben neyi belirledim burada?Bana ayet atma, cümlende gayet de güzel "gerçek dindarlar şunu yapar" geçiyordu.
Allah ceza verdigi durumlarda vardir.Görünen bir gerçeği reddetmenin kimseye faydası yoktur. Bir gerçek var, o da Atatürk bu toprakları işgalden kurtardı, bize de bu günleri verdi. Madem diyorsun ki;
Allah bu iş için o dönem kendini şeyh ilan edenlerden birini değil de neden bugün taşladığınız Atatürk'ün ülkeyi kurtarmasını sağladı? Demek ki Allah'ın bu iş için Atatürk'ü seçmesinde de elbet büyük bir hikmet vardır. Nice Allah dostu insanların, peygamberlerin gelip geçtiği bu toprakları düşmanın işgalinden kurtarmak, elbette ki inancı olan birisine nasip olacaktır. Bu iş de ona nasip olduğuna göre, Atatürk'ün Allah dostu bir insan olduğu apaçık ortadadır.
Ataturkten once evet ulke fakirdi ancak insanlar Muslumandi.
Ataturkten sonra ulke gelismis ancak insanlarin cogu dini bile duzgun bilmiyor.
Neresi kurtuldu?