Saygı meselesi

Kanunla adamın korunduğu bir ülkede ifade özgürlüğünü tartışmak hataydı.

Efsaneyi hatırlayalım o halde:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanunla adamın korunduğu bir ülkede ifade özgürlüğünü tartışmak hataydı.

Efsaneyi hatırlayalım o halde:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanunla sadece Atatürk mü korunuyor? Ülke de bir vatandaşa küfür yasak, cumhurbaşkanına küfür yasak. Leblebi kafalı dediğin için dava yiyebilirsin, burada tek örnek Atatürk mü? :D Ayrıca heykele saldırmanın amacı ne? O adamın topraklarında yaşıyorsun.

Kanunla sadece Atatürk mü korunuyor? Ülke de bir vatandaşa küfür yasak, cumhurbaşkanına küfür yasak. Leblebi kafalı dediğin için dava yiyebilirsin, burada tek örnek Atatürk mü? :D Ayrıca heykele saldırmanın amacı ne? O adamın topraklarında yaşıyorsun.
Niye özellikle onun için bir kanun mevcut? Mevcut hakaret yasası yetmiyor mu? Kaldı ki o yasa da derhâl kaldırılmalı zaten.

Heykele saldırmak mala zarar vermektir. Yalnızca bunun için yargılamalısın. Ayrıca o adamın toprakları diye bir şey yok. Bu topraklar (çoğunlukla) Müslüman kanıyla kazanıldı. O cephede savaşanlar da hilâfet için savaşmıştı. Hilafete de saldırmayın o zaman.

Niye özellikle onun için bir kanun mevcut? Mevcut hakaret yasası yetmiyor mu? Kaldı ki o yasa da derhâl kaldırılmalı zaten.

Heykele saldırmak mala zarar vermektir. Yalnızca bunun için yargılamalısın. Ayrıca o adamın toprakları diye bir şey yok. Bu topraklar (çoğunlukla) Müslüman kanıyla kazanıldı. O cephede savaşanlar da hilâfet için savaşmıştı. Hilafete de saldırmayın o zaman.
Dostum ülke de kurana bir şey yapınca Atatürk yasasından daha iyi ceza alıyorsun zaten? Ne müslüman kanı falan diyorsun :D Onun için kanun olma sebebi hani başta o vardı ya dostum :D

Dostum ülke de kurana bir şey yapınca Atatürk yasasından daha iyi ceza alıyorsun zaten?
Ben onu da savunmuyorum ki. Bu tarz hareketlere karşı her türlü ceza kaldırılmalı.
Ne müslüman kanı falan diyorsun :D
Buranın Atatürk'e ait topraklar olduğunu iddia ettin. Ben de nasıl kazanıldığını söyledim.
Onun için kanun olma sebebi hani başta o vardı ya dostum :D
5816'nın ne zaman çıktığını biliyor musun?

Kanın müslümanı mı olurmuş?
Müslümandan dökülen kan Müslüman kanı oluyor. Biyolojik bir şeyden bahsetmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı