Seri Begeni Istemiyorum

Makaleler
23
Az önce fark ettim ismini vermek istemedigim ve iyi niyetine inandigim bir üye bazi konularimi seri begeni yagmuruna tutmus.

Sevgili kardesim, yoldasim, arkadasim; iletilerimi ve konularimi seri begenmez isen sevinirim.

Ayrica yönetim kisiye günlük begeni limiti koysa hic fena olmaz. Hatta begeni butonu komple kalksa daha iyi olur ya neyse.

Sevgiler... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Face'ye nadir giren birisiyim ama her girdiğimde de; insanların resmen beğeni duasına çıktıklarını ("Efenim, bunu beğenirseniz bir eliniz yağda bir eliniz balda, yok şunu... beğenirseniz öteki dünyada cennetlik olursunuz" gibi) görüyorum.
Siz ise tam tersini sergilemektesiniz Engin-Ar bey :D
Abicim, bırak da beğenen beğensin. Demek ki beğenilmesi, aynı fikirde, ya da hoşlanılmış bir ileti, mesaj mış ki beğenmişler. Hem beğeniden neden rahatsız oldunuz anlamış değilim?

"Begeni" bir noktada "aynı fikirdeyim, hoşlandım" anlamını da taşımakta.
Ha, "Beğenmedim" Butonu olmalı mı? Evet, olmalı. Bu vesileyle her görüşe yol açılmış olur :)

Bundan sonra mesajlarınıza bayılsam da, aynı fikirde olsam da beğenmeyeceğim, içiniz rahat olsun :D

Bu sözlerin üzerine ilk beğeniyi ısrarla atan arkadaşımızı taktim ediyorum sizlere :)

Adsız.jpg

Ha, tamam o zaman. Ama ben yine de artık ilatilerinizi beğenmeyeceğim, söz ağızdan çıktı bi kere :D

@Gürkan Erkan, galiba haklısınız...
Engin-Ar beyden imza isteyenin halini de düşünemiyorum bile :D

Şaka bi yana, seri beğeni de ne imiş yahu?
Ben de öyle peş peşe, daha doğru düzgün okumadan, anlamadan sırasıyla beğenen arkadaşlardan huylanıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı