Sevdiğim kızı unutmak

Buraya bir dizi sövesim geldi. Ya madem kızın sevgilisi var neden hala kızla konuşuyorsun. Bu hikayede yanan kızın sevgilisi olmuş. Bunları bilse de anında bassa tekmeyi kıza.
 
Kız seni elinin altında tutuyor. İhtiyacı olunca koşa koşa yapıyorsun zaten, ne isterse istesin yapacak biri var, ben de olsam arkadaş kalalım derdim. Sana değer vermeyen, seni; kendisine değer vermeyen biri için terk eden kızı düşünerek de ağlama.
 
Kız için gecenin 1'inde karakola gittim KPSS kağıdını çıkartmak için. Dün telefonda kendisine dedim ki keşke ben sana az yazsaymışım seni az arasaymışım az günaydın yazsaymışım hastalandığında geçmiş olsun demeseydim belki senin için o zaman değerli olurdum dedim siz kızlar burnunuz sürtülmesini istiyorsunuz gerçekten seveni değil de.

Sana tek diyeceğim vazgeç gönül iyi dinlemeler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Haklısınız yine @Recep Bal son cümleniz ama terk eden o değil, terk eden benim. Çünkü onunla arkadaş kalarak kendime acı çektiriyordum. Onu sevdiğim için. Dün 7 saat telefonla konuştuk ama bir şey olmadı. Onunla arkadaş kalıp ileride sevgili olacağımı bilseydim olurdu. Kıza dün telefonda ne dedim? Kendisine dedim ki:

Keşke ben sana az yazsaymışım, seni az arasaymışım, az günaydın yazsaymışım, hastalandığında geçmiş olsun demeseydim belki senin için o zaman değerli olurdum, dedim. Siz kızlar burnunuz sürtülmesini istiyorsunuz. Gerçekten seveni değil de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı