Sevgilim yok

Sevgili yapmak basit iş. Asıl kısım yaptıktan sonra ne yapacaksın? Neden yapacaksın? Bunları bir düşün. Başını agritmana hiç gerek yok. Ailen dışındaki herkes ayak bagidir bunu unutma.
 
Git sınavlarına çalış, benimde yok gayet rahatım, 3 sene sonra ağlıyarak ayrılma üniversite sınavından.
 
Dostum bu meseleler neredeyse şu dünyaya gelmiş olan insanların birçoğunda meydana gelmiştir, yani varolan belki (sallıyor olabilirim) 9 milyar insan bu duyguları yaşamıştır farklı bir şekilde, bu yüzden bunlar olağan şeylerdir, duygular elbette sevmeye aşık olmaya da sebep olur yoksa insan olamazdık sevgimiz var olamazdı, o yüzden böyle meseleleri gerçekten kafaya takma olur mu ? Biliyorum senin hayatın farklıdır hepimizde olduğu gibi, senin yaşadıklarını bilemem ama bildiğim bir şey var, risk alabilmeyi gerçekten anlayabilmen gerekir, bunu kimi zaman bir aptallık sanarsın, kimi zaman da dünyanın en güzel hissi; işte sevgili olmasını dilemek de böyle bir şey, dürtüler bizleri böyle şeylere iter, tıpkı çalışırken kafamızda dönen düşüncelerin bizi işimizden alıkoymaya çalışması gibi, ama gerçekten zamanla anlarsın her şeyin nasıl değiştiğini, buna her türlü şahit olmuşsundur, ilkokula gittiğin zamandan bugüne kadar geçen şeyler, yaşadıkların (örnek veriyorum, sen hayatının istediğin anından bunu örnek alabilirsin belli bir dilimini) vay be dedirtir her türlü, ve bir süre sonra görürsün ki, belki şahit oldukların da olur bilemem, aradan çok süre geçmeden o gördüğün insanlar, imrendiklerin üzülüyorlar ve hayatları buruk geçiyor, bu yüzden demek istiyorum ki kardeşim, etrafında gördüğün insanlar birer nesne gibidir bir yönde, hepimiz ister istemez kendi hayatımızı yaşadığımız gibi, onların da hayatlarının bizim üzerimizde bir etkisi yok, kimse karşısındaki insanın duygularını %100 anlayamaz bu imkansızdır çünkü hepimiz ayrı duygulara sahibiz ve eşimiz yok, bizi özel kılan bu.
.
Sonuç olarak kardeşim bir anda her şeyden soğumaya hevesliysen ve risk alabiliyorsan hiç durma hemen yap, çünkü o acı bir meyve gibidir, ilk başta alışamazsın tadına ama sonra alışırsın acısına.
.
Elimden geldiğince bir şeyler aktarmak istedim umarım faydalı olur hepimize.
 
Ben basit bir ilişki kurmak istesem çoktan sevgilim olurdu ama ben beni sevecek boynuzlamayacak bir kız arıyorum. O yüzden hâlâ sevgilim yok.
Vardı zaten öyle kız değil mi, elini attığın yer kız kaynıyordur şimdi senin, bak havaya bak havaya kesin vardır uçuyor bak.
 
Okulumu seviyorum. Sevmesem evin önünde Anadolu lisesi var orada güzel kızlar var oraya giderim ama okulumu seviyorum dün o okulun önüne gittim tavlarım diye kimse bana bakmadı hepsinin sevgilisi var :(
Her meslek lisesi de sevilir di zaten değil mi, kesin seviyorsunuz liseni eminim, "puanım düşük" demiyor da?
Öyle bulursan bana da haber ver. Sevgilim yok diyor bir de kriter koymuş. Evlilik programına çık o zaman.
Harbi bir de kriter koymuş, 10. Sınıfta yaptığın sevgili ne kadar dayanabilir sana acaba?
 

Geri
Yukarı