Sevgilim yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
23 yıllık edebiyat öğretmeniyim, doğru bir cümle gibi. Aynı anlama gelmiyor iki kelime.
23 kere okudum hâlâ anlamadım hocam. Türkçem iyi bir de benim hani. En azından pandemiden önce iyiydi. 😁
 
Bilek güreşçişi olarak kariyer düşündünüz mü hiç?
 
Türkçeci varsa şunu çevirebilir mi? Erkek eli değmiş kadın ile kadın eli değmiş erkek aynı anlama geliyor ama bu cümlede farklı gibi gösterilmiş. Yazan arkadaş nasıl yazdıysa artık. Ben bile anlamadım.
Dokunmak karşılıklı olur zaten. Yani dokunan tarafı kast ediyorsan iş başka. Anlam bozukluğu var biraz ama mesaj anlaşılıyor.
 
Sevgilimi Starbucksa götürüp @White Chocolate Mocha ısmarlamak benim racona ters. Yoksa ben de yaparım bir sevgili. Sevgili yapmak kolay tabi paran varsa. O yüzden 10 sevgilin olmuş.
 
Bu konulardan pek anlamam, demek ki flörtleşmek o kadar basit bir eylem. Mesela cilveli konuşmak flörtleşme olduğunun yeterli bir göstergesi midir?

Flörtleşme tabii ki basit, sonuçta sevgililiğin bir altı. Her konuşmak, görüşmek, vakit geçirmek istediğinde meşgul olmuyorsa ve bahane bulmuyorsa bu flört için açık bir gösterge.

Bunları istediğinde devamlı meşgul oluyorsa orada flört vb. yoktur. Çünkü sana karşı meşguldür, başkası için değil.
 
Sevgilimi Starbucksa götürüp White Chocolate Mocha ısmarlamak benim racona ters. Yoksa ben de yaparım bir sevgili. Sevgili yapmak kolay tabi paran varsa. O yüzden 10 sevgilin olmuş.

Starbucks doğru düzgün gidebileceğin en ucuz yerlerden birisi.

Çomar kafelerde 2 saat oturduğun zaman daha fazlasını geçiriyorlar. Starbucks ekonomik bana göre.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı