Sevgisili olan kıza sevdiğimi söylemeli miyim?

Sevgilisiyle arasını boz önce.
EVAwBlbXQAAU8Kq.jpeg

Bu arada bir şey yapma. Yapacak bir şey yok. Arkadaş gibi kal kendini tatmin et en azından.
 
Bir kızla tanışmıştım. Bu kız birkaç aydır benimle konuşmaya çalışıyordu ama yüz vermiyordum. Sonra numarasını aldım ve whatsup üzerinden yazışmaya başladık. Ben buna 1 hediye aldım. Pelüş ayıcık. Kendim teslim ettim. 10 gün kadar yazıştık. Çıkma teklifi ettim. Reddetti. Konuştuğu başka birisi olduğunu söyledi. Bir hediye daha almıştım ona, o hediyeyi kabul etmedi. Ben onu sileceğimi söyledim. Başkası kızı s...... ben kanki olacağım öyle mi? Seni bilmem ama ben bunu kabul etmedim ve sana tavsiye asla bir bayana seni seviyorum tarzı söylemlerde bulunma. Karizman çizilir. Bayanlar kendi peşlerinden koşan erkekleri sevmezler.
 
Olum yapma şimdi çocuğun annesi de hastaymış bide kızdan ayrılırsa perişan olur. Sevgilim vs olmadı ama mantıklı düşününce çok kolay.
 
Bugün gördüğüm en saçma 6. şey.
Kafanız mı güzel abi sizin?

Kızın sevgilisi varmış zaten bırak kız karar versin, sevmeseydi ayrılırdı zaten, birde açılacağım diyor. Harbi soruyorum bak içerek mi açıyorsunuz bu konuları?
 
Kısa bir empati kurabilirsin. Senin sevgilin olsa ve dışarıdan birisi daha siz ayrılmadan kız arkadaşınıza onu sevdiğini söylese ve sen bunu duysan veya öğrensen ne yapardın?
 

Geri
Yukarı