Sigara kokusu nasıl gecer?

bbnoS

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa denemek istedim denedim ve beğenmedim. Fakat çok yanlış bir hata yaparak içmeye önce odada sonra balkonda başladım. Odada koku vardı şu anda her yeri havalandiriyorum vantilatör vs her şeyi açtım. Evdeki her cam açık. Bayağı parfüm vs sıktım bu koku sizce gider mi? Daha ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa denemek istedim denedim ve beğenmedim. Fakat çok yanlış bir hata yaparak içmeye önce odada sonra balkonda başladım. Odada koku vardı şu anda her yeri havalandiriyorum vantilatör vs her şeyi açtım. Evdeki her cam açık. Bayağı parfüm vs sıktım bu koku sizce gider mi? Daha ne yapmam gerek?

O koku cam acıken gider sen piskolijik olarak hissedebilirsin normal yani oda spreyi falan varsa sıkabilirsin kokuyu bastırır.

O koku cam acıken gider sen piskolijik olarak hissedebilirsin normal yani oda spreyi falan varsa sıkabilirsin kokuyu bastırır.
Evet farkettim onu. Açtım öyle şu anda normal koklayinca bir sıkıntı olmuyor

Hocam bilmiyorum sanki hâlâ koku geliyor gibi şimdi sirke + elma sirkesi yaptim 1 gün bekleyeceğim o geçirir mi sizce ?

Elma sirkesi + kabartma tozu

Son düzenleme:
Sen bir rahat ol hocam geçeçek o koku
Evet dediğim gibi sevmiyorum kokuyu şimdi kokan odanın 4 köşesinede sirke koydum sabaha kadar beklicem. Ya bide saçındaki koku gitmiyor arkadaş ne illet şeymiş bu içmemek için Tek başına nedenler bunlar.

Evet dediğim gibi sevmiyorum kokuyu şimdi kokan odanın 4 köşesinede sirke koydum sabaha kadar beklicem. Ya bide saçındaki koku gitmiyor arkadaş ne illet şeymiş bu içmemek için Tek başına nedenler bunlar.
Öğrenseler bile denemek için içtiğini ve bir daha içmeyeceğini göreceklerdir özü dolayısıyla.

Öğrenseler bile denemek için içtiğini ve bir daha içmeyeceğini göreceklerdir özü dolayısıyla.
Kim ? Ailem için diyorsanız olay o değil zaten. Evde tekim ve temizleyecek kimse yok. Dediğim gibi sirke koydum sirke kokusu var fakat hâlâ pencere taraflarından koku geliyor. Yarın bir de sirke + sıcak su ile bütün dolap masa vs. Yerleri silicem. Bugün koltukları ve yastıkları sabunla sildim şu anda koku yok onlarda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı