Sigarayı bıraktım ama canım istiyor

• Konuyu başlatan Doin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 13.733
Aslında tam tersi kafamda bitirdim, koşuya çıkmıştım sigaranın bana verdiği zararları görünce "kanser olsam bile bırakmam" diyen ben vücudumun içine ettiğini gerçekten anladığım an anında sigaradan soğudum. Bıraktıktan sonra biraz araştırma ile Allen Carr yöntemini'de öğrendim, dürüst olmak gerekirse videosunu izlemeye üşendim çünkü artık istemiyorum, kararı vermişim, Allen Carr'da olsa dedikleri ile aynı karar. 😃
Bence izlemelisin hatta kitabını al daha faydalı olur. Sigara meselesi göründüğünden daha karmaşık. Kafanda tam bitirmiş olsaydın bu konuyu açmazdın sigara bile aklına gelmezdi.

3 4 sene içtim bırakalı 1 ay oldu arkadaşlar, bıraktığımdan beri hergün koşuya çıkıyorum beslenmeme vücuduma sağlığıma hiç olmadığı kadar dikkat ediyorum, nefes falan alıyorum hava kokusunu özlemişim.
Her şey mükemmel ama bugün bir kaç saat önce yolda yürürken canım bir anda sigara istedi, yolda milletten 1 dal rica edecek kıvama geldim "bir kere içsem bir şey olmaz, sporcuyum iradem kuvvetli" diyorum kendime, gerçekten öyle ama o kadar bırakmışım, elime almamışım, milletin sigara kokusu bile rahatsız etmeye başlamış, ne iğrenç bir kokuymuş bu diyorum, eskisi gibi kendimi spora adayacağım diyorum. Bırakalı 1 ay oldu şimdi 1 dal olsada içip her şeyin içine etmek istemiyorum. Bırakma sürecim ilk 1 hafta hariç çok kolay oldu arkadaşlar onda sıkıntı yok. Birden bire bu içme isteği niye? Sizden ricam beni motive edin arkadaşlar sizinde yardımınızla tam anlamıyla kurtulayım.
Sigara içen arkadaşlarından ve içilen ortamlardan kesinlikle uzak dur.

Ben bıraktım şimdi çok memnunum. Sadece 1. yıl şerefine 3 tane içtim başka yok. Kesinlikle tavsiye ederim.
Şimdi 40 dakika jog atıyorum hiç yorulmuyorum.
Ne yalan söyleyeyim acik havada koşuyu da canım sıkıldıkca çıkıp kosuyorum tek. Haftanın 4 gunu yüzme, kalan 3 günü de spor salonunda bisiklet ve kosu bandında geçiyor. Sigara performansımi ciddî anlamda etkiliyor ama yakın zamanda bırakmayı da düşünmüyorum. En azından yaptığım aktiviteler ile saglimi korumaya calisiyorum, hiç yoktan iyidir sanirim.
Sigara içen arkadaşlarından ve içilen ortamlardan kesinlikle uzak dur.
:D.

3 4 sene içtim bırakalı 1 ay oldu arkadaşlar, bıraktığımdan beri hergün koşuya çıkıyorum beslenmeme vücuduma sağlığıma hiç olmadığı kadar dikkat ediyorum, nefes falan alıyorum hava kokusunu özlemişim.
Her şey mükemmel ama bugün bir kaç saat önce yolda yürürken canım bir anda sigara istedi, yolda milletten 1 dal rica edecek kıvama geldim "bir kere içsem bir şey olmaz, sporcuyum iradem kuvvetli" diyorum kendime, gerçekten öyle ama o kadar bırakmışım, elime almamışım, milletin sigara kokusu bile rahatsız etmeye başlamış, ne iğrenç bir kokuymuş bu diyorum, eskisi gibi kendimi spora adayacağım diyorum. Bırakalı 1 ay oldu şimdi 1 dal olsada içip her şeyin içine etmek istemiyorum. Bırakma sürecim ilk 1 hafta hariç çok kolay oldu arkadaşlar onda sıkıntı yok. Birden bire bu içme isteği niye? Sizden ricam beni motive edin arkadaşlar sizinde yardımınızla tam anlamıyla kurtulayım.
İçen de ölecek içmeyen de, iç gitsin babacım. Ayrıca sigara insanın en iyi arkadaşıdır, ben bırakmaya çalıştım fiziksel etkilerine karşı gelebildim ama örneğin birini beklerken pc başındayken falan çok canım istiyordu farkettim ki o olmadan bir boşluktayım ölene kadar içecem ben başlarım sağlığına, sanki her yediğimizde içtiğimizde sağlığa dikkat ediyormuşuz gibi triplere girmeyelim lütfen.

İçen de ölecek içmeyen de, iç gitsin babacım. Ayrıca sigara insanın en iyi arkadaşıdır, ben bırakmaya çalıştım fiziksel etkilerine karşı gelebildim ama örneğin birini beklerken pc başındayken falan çok canım istiyordu farkettim ki o olmadan bir boşluktayım ölene kadar içecem ben başlarım sağlığına, sanki her yediğimizde içtiğimizde sağlığa dikkat ediyormuşuz gibi triplere girmeyelim lütfen.
Değil mi, yarin karşıya geçerken olmeyeceginin garantisi yok. Ama ya yaşarsan, bir de bu var. En iyisi haftada bir kac dal.

Son düzenleme:
Demi, yarin karşıya geçerken olmeyeceginin garantisi yok. Ama ya yaşarsan, bir de bu var. En iyisi haftada bir kac dal.
Yaşadığım her dakika her an kendimi sigara içmeyeceğim diye frenlersem bu yaşamak değildir zaten bana göre, sana tavsiyem iç sesini dinle kimsenin etkisinde kalma iç sesin sana napacağını söyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı