Şimdiden çalışsam LGS'den iyi puan alabilir miyim?

Çok rahat alırsın 2.dönem konuları asıl zor olanlar ve iptal oldular çok daha az konu var şu an çok rahat yüksek puan alırsın.

Bunu duymak iyi hissettirdi çok teşekkür ederim size.

Bir yandan da siber güvenlik alanında ilerlemek istiyorum fakat ailem tek bu olmaz okulu da boş vermemek lazım diyor.

Bunu duymak iyi hissettirdi çok teşekkür ederim size.

Bir yandan da siber güvenlik alanında ilerlemek istiyorum fakat ailem tek bu olmaz okulu da boş vermemek lazım diyor.

Haklılar ama istediğin alanda ilerlemeye devam et maalesef bu sistemde okulu boş vermemek gerekiyor.

Şahsen ilk günden beri çalışıyorum. şuan başlasan maximum 390 alabilirsin. Sonuçta çalışan ile çalışmayanın bir farkı olacak. @NNUE haksız mıyım hocam? Brn derslere ilk başladığımda 360 civarları alıyordum. Şimdi başlamak pek iyi sonuç getirmez.

Çok rahat alırsın 2.dönem konuları asıl zor olanlar ve iptal oldular çok daha az konu var şu an çok rahat yüksek puan alırsın
Konuların azalması iyi bir şey mi sence? Benim girdiğim sınavda da olmuştu bu olay, sınavda gayet zordu. "Çok rahat" yüksek puan alacağını zannetmiyorum.

Şahsen ilk günden beri çalışıyorum. şuan başlasan maximum 390 alabilirsin. Sonuçta çalışan ile çalışmayanın bir farkı olacak.
Böyle bir sınırlama koymak mantıksız. @475454 örneğin son deneme de ya da ortalama ders ders kaç net yapıyorsunuz? Ona göre bir şey diyebiliriz.

Konuların azalması iyi bir şey mi sence? Benim girdiğim sınavda da olmuştu bu olay, sınavda gayet zordu. "Çok rahat" yüksek puan alacağını zannetmiyorum.
Evet iyi birşey matematiğin 2.dönem konuları çok zor.Karantinadada 2.dönem konularını sormadılar ama o seneden daha zor olan senelerde vardı.

Zor çıkacağı için sorularda uzmanlaşması çok uzun sürer ve bu da biraz zorlar.

Zor çıkacak diye bir şey yok şu anlık herkes kendini zor çıkcak diye şartlamış durumda.

Evet iyi bir şey matematiğin 2.dönem konuları çok zor. Karantinadada 2.dönem konularını sormadılar ama o seneden daha zor olan senelerde vardı.

Zor çıkacak diye bir şey yok şu anlık herkes kendini zor çıkcak diye şartlamış durumda.

LGS günü görürsün🙂. Herkes emeğinin karşılığını alacak. Şuan bu adam çalışırsa benimle aynı puanı alabileceğini düşünüyor musun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı