RedStoneX
Femtopat
Evet sence? Felsefe başlığı altında açılmış. Burada fikir tartışıyoruz. Gelip "hay Allah'ım" yazmak yerine hiç girme konuya daha iyi.
Doğrusun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sence? Felsefe başlığı altında açılmış. Burada fikir tartışıyoruz. Gelip "hay Allah'ım" yazmak yerine hiç girme konuya daha iyi.
Tamam özür dilerim.Evet sence? Felsefe başlığı altında açılmış. Burada fikir tartışıyoruz. Gelip "Hay Allah'ım" yazmak yerine hiç girme konuya daha iyi.
Bir ruhumuz olduğunu nereden biliyorsunuz? Bu konuştuklarımız sadece teoride ibaret, kanıtlanmış şeyler değil.Ruhları, diğer bizim dışımızda görünmeyen varlıkları 'normal' şekilde göremediğimiz için olabilir mi imkansız GİBİ olması?
Birini daha kaybettik. (!)Hepiniz sahtesiniz. Bu konu bir simulasyonda olmadigimi inandirmaya çalıştırmak için acilmis bir konudur. İnanmiyorum size, sahtesiniz.
Arzular, zevk alma, nefret duygusu gibi şeyler ruhun varlığını ortaya koymuyor mu?Bir ruhumuz olduğunu nereden biliyorsunuz? Bu konuştuklarımız sadece teoride ibaret, kanıtlanmış şeyler değil.
Bu konuyu sizinle tartışmaya lüzum görmüyorum.Bir ruhumuz olduğunu nereden biliyorsunuz? Bu konuştuklarımız sadece teoride ibaret, kanıtlanmış şeyler değil.
Bunları hepsini beynimiz ile de yapabiliriz. Ben ruhumuz yok demiyorum, sadece kanıtlanmamış bir şeye kesin gözüyle bakmak yanlış.Arzular, zevk alma, nefret duygusu gibi şeyler ruhun varlığını ortaya koymuyor mu?
Düşüncelerimiz aynı.Konunun troll amaçlı açıldığı belli.
Bu konuyu sizinle tartışmaya lüzum görmüyorum.
Ruh; "Klasik anlamıyla insanı 'insan' yapan, onu diğer canlılardan ayıran, bize bilincimizi kazandıran, fiziksel olmayan, maddelerin üzerinde olan, ölümden sonra da dahil olmak üzere sonsuza kadar var olacak olan ruh."Arzular, zevk alma, nefret duygusu gibi şeyler ruhun varlığını ortaya koymuyor mu?
Ben çıktım, saçmaladı iyice konu. Technopat felsefe konularından bezdim iyice, tartışamayacağım kusura bakma.Ruh; "Klasik anlamıyla insanı 'insan' yapan, onu diğer canlılardan ayıran, bize bilincimizi kazandıran, fiziksel olmayan, maddelerin üzerinde olan, ölümden sonra da dahil olmak üzere sonsuza kadar var olacak olan ruh."
Ancak ruhun bilimsel perspektifte hiçbir geçerliliği yoktur. Bunun sebebi ruhun varlığına dair hiçbir bilimsel kanıt bulunamamasıdır.
Tartışılacak bir konu değil bu. Felsefe bilimsel olarak tartışılır. Siz ruhu fizikselliğin dışında bir şey olarak görüyorsunuz. Bilimsel olarak arenanın dışına çıktınız bile. Bu ruh bilimle araştırılamaz diyorsanız zaten söylenecek pek bir şey yok.Ben çıktım saçmaladı iyice konu Technopat felsefe konularından bezdim iyice, tartışamayacağım kusura bakma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.