Şınav çekemiyorum

Fatih 2

Femtopat
50 tane mekik çekebiliyorum 5 KG’lik dambildan 40 kere falan kaldiriyorum. Tekte ama şınavı ömrümde hi çekemedim diz üstüde dahil 0 toplam şınav sayim. Nasil yapabilirim? 50 kg yük kaldırabiliyorum ama şınavım 0. Ne yapmalıyım?

Hocam dizüstü nasıl çekemiyorsunuz? Ayrıca boy ve kilonuz nedir? Dizinizin üstünde kollarınızı omuzlarınızdan biraz daha geniş açarak çekmeye çalışın. Bu benim başladığım yöntemdi, geniş olduğunda yükü biraz daha omuzlara bindirdiğiniz için daha kolay olur. Ayrıca protein tüketiminizi arttırın, çekerken güç olmasına rağmen titreme falan oluyorsa beslenme sorunları olabilir.

Mekik çekmek karın kasını çalıştırır, şınav ve barfiks sırt kaslarını. Kaç mekik çekebildiğin ya da kaç kilo kaldırabildiğinin önemi yok çünkü şınavda biceps değil triceps'ini kullanıyorsun.

Eğer şınav çok ağır geliyorsa barfiks çekmeyi deneyebilirsin. Ki şınavında, barfiksinde farklı yöntemleri var. Boy ve kilonuzu da yazar mısınız?

Hocam, kolunuzu kuvvetlendirmeniz lazım, dambıl kaldırarak güçlendirebilirsiniz, ben bugün 1 denemde en az 80-90 şınav çekmeden bırakmam, siz de ileride bu seviyelere gelebilirsiniz. Çok zorlasam 130-150 arası çekebiliyorum.
@334155 Bu mesajımın neresi komik?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı