Barfiks, ben de çekemiyordum 7-8 Ay önce asılı bile kalamıyordum. Her gün bak abartısız söylüyorum asılı kalamama rağmen kalmaya çalışırdım zıplardım kalmaya çalışırdım ama su gibi kayardım 1 Saniye bile tutamazdım, şuan 7-8 Barfiks rahatlıkla çekiyorum ama nasıl geliştirdim?
Barbell Row, Deadlift ve Dumbell Row hareketlerini bol bol yap 4x10 Şeklinde spor salonuna gitmiyordum o zamanlar evde sadece düz bar ve 2 Dambıl vardı sadece bunları yapıyordum bunları yaparak 7-8 Barfikse kadar yükselttim makineler ve daha çok çeşit olsaydı şuan belki de 10-11 Tane barfiks çekiyordum.
Gittiğin spor salonunda Lat Pull Down hareketini yapman için makine vardır büyük ihtimal Deadlift'i çıkarıp onun yerine Lat Pull Down'u koyabilirsin, sanırım sende skolyoz da vardı daha önce konu açmıştın.
E peki şınav için ne yapacağım dersen, aynı mantık. Kendini aşağı inerken yavaş yavaş bırakacaksın ve birden iteceksin. En aşağıya indikten sonra itemiyorsan kalk doğrul ve tekrar kendini yavaş yavaş aşağıya doğru kontrollü bir şekilde bırak.