Sınavda Kopyaya Göz Yuman Öğretmen Nereye Şikayet Edilir?

Bizim ülkede, kopyaya göz yummayan hocalar öldürülüyor; kopyaya göz yumana bir şey yapılacağını sanmam. Yine de şansınızı denemek isterseniz, ilçe milli eğitime gidebilirsiniz.
 
Bence uğraştığına değmeyecek çünkü illaki bir yolunu bulur kılıfına uydurur sıyrılır ama kararlıysan bilemem.
Ben kararlıyım ve bu işin peşini bırakmayacağım. Burada sınıftaki birkaç şerefsiz için çalışkan öğrencilerin hakkı yeniyor ve sınıfta devletin görevli diye koyduğu adam da "çekin hadi kopyanızı ben bakmıyorum" diyor. Öğretmen olmayı hak edip De olamayan birçok insan var ve bu sözde öğretmenler üçkağıtçılık peşinde. Cidden yazık sonra ülkeyi beğenmeyen gitsin diyorlar.
 
En az uğraşlı olanı CİMER'dir. Biraz uzun sürebilir sonuçlanması ama ucu sana da dokunacak. Müfettiş geldiğinde seni de sorgulayacaklar, metnine göre arkadaşını dahil edersen onu da...
 
Biz de zamanında çok kopya çekerdik. Çektiren hocalarımız da çok iyi hocalardı genelde. Çekilmesi yanlış mı? Evet. Fakat kopya çekiliyor diye hocayı şikayet etmek? Bilemedim şimdi. O hocayı uzaklaştırsalar bile bunu yaptığınız için diğer hocalar tarafından cezalandırılırsınız. Çalışsanız da yapamayacağınız sorularla karşılaşabilirsiniz sınavlarda.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı