Dogru.@ircoas o oyunlarda zaten ihtiyaç olmuyor. Bir de Alan Wake de hayat kurtarıcı.
Bunu gordum ancak 4060TI Frame Gen ile 3090TI ile ayni FPS degerini alinca 4070 4060TI'a oranla yuzde 30 fark atinca mantikli gelmedi. O yuzden sordum.
Orada yalnızca CP77 testi var emin değilim ben de. Ama kartlar FG ile uçuyor o kadar diyebilirim.
Bana 3090 Ti Suprim X ver bu elimdeki 4070'i vermem misal, saniye düşünmem. Daha büyük güç kaynağına masraf, daha güçlü işlemciye masraf. Bir anlamı yok. Gittiler bir de o takozu 2000-2500 dolara itelediler millete.
Orada yalnızca CP77 testi var emin değilim ben de. Ama kartlar FG ile uçuyor o kadar diyebilirim.
Bana 3090 Ti Suprim X ver bu elimdeki 4070'i vermem misal, saniye düşünmem. Daha büyük güç kaynağına masraf, daha güçlü işlemciye masraf. Bir anlamı yok. Gittiler bir de o takozu 2000-2500 dolara itelediler millete.
Ayni sekilde bende.Orada yalnızca CP77 testi var emin değilim ben de. Ama kartlar FG ile uçuyor o kadar diyebilirim.
RTX 5000 serisinde FFG falan olursa muhtemelen.Bu sefer de RTX 40xx serisi için böyle diyeceksin atıyorum.
Bir yandan da 3000 serisi çıktığı zaman, RTX 40xx serisinin nasıl olacağını kim bilebilir yani? Alanlar aldı bir de mining için aldılar bol bol. Belki RTX 50 serisi çok çok daha iyi olacak. Bu sefer de RTX 40xx serisi için böyle diyeceksin atıyorum.
Bence bu seferde 40xx saf gucunde olup DLSS'i gelistirirler Frame gen degil. Goruntu daha iyi olup FPS yuzde 10 ile 25 artacak sekilde.RTX 5000 serisinde FFG falan olursa muhtemelen.
RTX 5000 serisinde FFG falan olursa muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.