Sınıftakiler Sürekli Benimle Uğraşıyor

• Konuyu başlatan T1xon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 7.371
Aslında bunu yapan mahlukatlar dünyanın en aciz ve korkak yaratıklarıdır. İçlerinde yenemedikleri bir eziklik vardır. Bunu da sakin, sabırlı, doğru düzgün yaşayan insanlara musallat olarak yenmeye çalışırlar. Halbuki bilmezler ki karşıdaki insanın neler yapabileceğini bu tür olaylar iş hayatında her yerde yaşanmakta maalesef. Sana tavsiyem ilgini çeken bir dövüş sporuna başlaman bu yaşadıkların aklına geldikçe çok iyi şekilde yetişebilirsin.

Okul hayatımda bende böyle sorunlar yaşadım. Gözlerini korkutmayı dene. Müdür, öğretmenlerin bu konuyla pek uğraşacaklarını sanmıyorum. Olaylar daha da uzarsa ailen ile konuşup sınıfını değiştirebilirsin.

Ailenizle beraber okula gidin iş ciddiyete binsin. Yaptıkları şeyler kabul edilemez, siz de bunlara maruz kalmak zorunda değilsiniz. Kendinizi savunun 👌

7. sınıf öğrencisiyim içe dönük ve sessiz bir kişiliğim var. Sınıftakiler sürekli kendi eğlenceleri için benimle uğraşıyorlar. Kafama vuruyorlar, yere yatırıp üstüme atlıyorlar falan bazen çileden çıkıyorum ve biraz öfkeme yeniliyorum bu sefer dövülen taraf yine ben oluyorum sizce ne yapmam lazım?
Benle de uğraşıyorlardı. Döverdim onları onlar da beni :) Üst sınıfta abiler var onlardan yardım iste korurlar seni.

🙂 Tipik okul mevzulari cok da canini sikma. Bize de oluyordu egitimli ailelerin cocuklari olarak duzgun tiplerdik siniftaki asagidaki tiptekiler bize bullying yapmaya yelteniyorlardi akillari sira🙂. Yapiyorlardi da. Ergenlige giriste boyum ve enerjim maksimuma ciktiginda 2-3 arkadasimla bir olup savunma modunda okulda takiliyorduk. Bu lisede de boyle devam etti. Bu insanimsi yaratiklara sabretmek yetmez, onlarin yaptigi gibi kalabalik olacaksin. Minimum 3 arkadasinla takil kocaman sinifta tek misin yav??... Hic olmadi cikisa git bi guzel dayak ye. Ama disini goster, dayak yemekten korkma. Lise hayatimda kafam rahat okula gidip gelmek icin 9. sinifin basinda cok dayak yedim ama disimi gosterdigim icin farkli bir zavalli ogrenciye musallat oldular 🙂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı