Sizce insan vücudu kusursuz mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@BERWAR Keyfime göre vermiyorum mesajları. Benim en iyisi çıkmam gerektiğinin kokusu geliyor sanki. O zaman Eyvallah, takılın ve konuşun serbestçe. Ayrıca ben seni eleştirmiyorum, hatta hiç kimseyi eleştirmiyorum. İsteyen onu der, isteyen başka bir şey der. Önemli olan düşünmek değil midir? Adı üstüne düşüncemizi ve teorileri yazıyoruz. Konu başlığında "Sizce" yazdığını farkında mısın @BERWAR?

@Silinen üye Dediğin şey teori değil iddaadir, düşüncedir. Teori öyle basit bir kavram değil. Beni eleştirebilirsin, ben bilim adamlari kadar bilgili değilim, bilgimde sınırlı maalesef. Düşünceni belirtebilirsin bir şey demiyorum. O kadar sığ düşünüyorsunuz ki kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz benim tepkim buna, yapmayin kendinizi gülünecek hallere sokmayın. Bir bardağı ve PC'yi yaratan varsa insani da yaratan olmali diyorsun bu çok vahim, içler açısı bir yaklaşım.

@Silinen üye Dediğin şey teori değil iddaadir, düşüncedir. Teori öyle basit bir kavram değil. Beni eleştirebilirsin, ben bilim adamlari kadar bilgili değilim, bilgimde sınırlı maalesef. Düşünceni belirtebilirsin bir şey demiyorum. O kadar sığ düşünüyorsunuz ki kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz benim tepkim buna, yapmayin kendinizi gülünecek hallere sokmayın. Bir bardağı ve PC'yi yaratan varsa insani da yaratan olmali diyorsun bu çok vahim, içler açısı bir yaklaşım.
Ben komik duruma düşmedim açıkçası, eğer gerçek komik bir durum istiyorsanız burada:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani evet, söylediğiniz komik durum yaklaşıyor.

O zaman ben puf diye kaçayım. Eğer halen inanmıyorsan ve hangi nesilden geldiğimizi merak ettiysen burada son cevabı alabilirsin @BERWAR:
insan2.jpg

Beni bitirdin, şimdilik tebrikler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Evrimi bilmeden reddediyorsun sorunun bundan kaynaklanıyor. Kendine aşırı güveniyorsun, emin konuşuyorsun ama maalesef hiçbir şey bilmiyorsun. Maymun tabiri genel bir kavramdir rastgele kullanilamaz.

Inkar etmen hiçbir şeyi değiştirmez Şempanze ile DNA benzerliğin %98,5 oraninda ve Şempanzeler bizim kuzenimiz. DNA yalan söylüyor sen doğru söylüyorsun öyle mi?

Çıkıp desem Aslan, Kaplan, Kedi birbirleriyle akraba bunlara kedigil sınıfı diyorum karşı çıkmazsın. Ama iş Şempanze ve insana geldiğimizde şiddetle reddedersin buna sebebiyet veren bilgisizliktir.

Aslan, Kaplan ve Kedi arasindaki DNA benzerliği %95 oranında, Insan ve Şempanze arasındaki DNA benzerliği çok daha yüksek durumda. Buna rağmen inançlı insanlara Aslan, Kaplan, Kedi cinsleri kedigil sınıfı desen karşı çıkan tek bir inançlı bulamazsin. Akıl tutulmasi böyle bir şey, din insani öyle bir köreltir ki somut gerçekleri de reddedip durursun. Diğer canlilardan özel değilsin, kusursuz değilsin, milyonlarca gök cismi de senin imtihanin içinde yaratilmadi maalesef. Ölmemeyi kabullenemediginiz için dinlere ihtiyaç duyuyorsunuz, din masallariyla kendinizi avutuyorsunuz olay bundan ibaret.

Attığın fotoğrafta sahte, büyük insan iskeletleri hiçbir zaman bulunmadı.

Attığın kaynaktaki Suudi Arabistan'da bulunduğunu iddaa edilen görüntü photoshop'tur. Kendini gittikçe rezil ediyorsun seni uyardim yapma dedim, kendine saygin olsun.

Bu attığın fotoğraf ve türevleri Ekim 2002 ayı içerisinde Worth1000.com sitesinin düzenlediği Photoshop yarışmasına IronKite isimli katılımcının hazırlayıp gönderdiği bir dizi fotoğraftır. Gerçek değildirler ve insan evriminin herhangi bir parçası değildirler.

Hala sallıyorsun, ben "bay bay" demeden senin yazıların dünya kadar olur. Saygılı olmayı öğreneceksin ve senin inandığına ben de inanmak zorunda değilim. Artık rica ediyorum, kapatalım konuyu. Devam edersen uygunsuz olarak bildirebilirim. Gerçekten de haddini aştın.

Olaya dini katmadan/olabildiğince az katarak cevap verecek olursanız, sizce insan vücudu gerek fiziksel gerek zihinsel gerek de biyolojik olarak kusursuz mu? 'Kusursuz' bir canlı nasıl olabilir?
Kesinlikle kusursuz olamaz, her şeyin bir kusuru eksi yanı vardır. Eksiklerini azaltabilirsin ama bitiremezsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı