Sizce TürkNet alınır mı?

Emircan34

Hectopat
Adres: İstanbul / zeytinburnu.

Ekran Alıntısı 2.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Türktelekom altyapısı ise işiniz şansa kalmış, kötü de olabilir iyi de, bu Türknet'ten kaynaklı değil, öbür firmalarla da yaşayabilirsiniz ama YAPA'da iseniz kesinlikle çok güzel bir hizmet verirler. Ben Telekom altyapısındayım ama gayet memnunum, müşteri hizmetlerine hız arttırımı için 2 kere yazdım, her ikisinde de yarım saat sürmeden hızım arttırıldı. 2 hafta olacak bağlatalı, hiç kopma yaşamadım dediğim gibi tamamen şansınıza kalmış.

Türktelekom altyapısı ise işiniz şansa kalmış, kötü de olabilir iyi de, bu Türknet'ten kaynaklı değil, öbür firmalarla da yaşayabilirsiniz ama YAPA'da iseniz kesinlikle çok güzel bir hizmet verirler. Ben Telekom altyapısındayım ama gayet memnunum, müşteri hizmetlerine hız arttırımı için 2 kere yazdım, her ikisinde de yarım saat sürmeden hızım arttırıldı. 2 hafta olacak bağlatalı, hiç kopma yaşamadım dediğim gibi tamamen şansınıza kalmış.

Ekran Alıntısı.PNG
Az önce TurkNet in kendi sitesinden baktım

Serdar bey merhaba, ADSL modeme sahip olduğum için bağlantım olmadı ve VDSL bağlantımı iptal etmemi söylediler gereken yer ile iletişime geçtim ancak 48 saat süreyi geçti bununla ilgili bir bilginiz var mı? Veyahut bana yardımcı olabilir misiniz?

Eki Görüntüle 542809 Az önce TurkNet in kendi sitesinden baktım
Hocam gözükmüyor, tekrar yükler misiniz?
Serdar bey merhaba, ADSL modeme sahip olduğum için bağlantım olmadı ve VDSL bağlantımı iptal etmemi söylediler gereken yer ile iletişime geçtim ancak 48 saat süreyi geçti bununla ilgili bir bilginiz var mı? Veyahut bana yardımcı olabilir misiniz?
Maalesef, ama VDSL modem almanızı öneririm, eğer ki VDSL ile 16 Mbps'den fazla hız alabilecekseniz geçmenizi öneririm.

Ben yaklaşık 1 senedir TürkNet kullanmaktayım. Bana tahahhüt edilen hızı tam olarak alıyorum. Müşteri hizmetleri bazen çok hızlı bazen de yavaş ortalama diyebilirim. Verdiği hız ve fiyatına bakılırsa kesinlikle rahatça alabilirsin. Hem arkadaşlarını davet et olayı var 1 ay karşılıklı olarak bedava kullanıyosunuz. Beğenmez isen 1 ayın sonunda cayma bedeli ödemeden kapattırabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı