Türktelekom altyapısı ise işiniz şansa kalmış, kötü de olabilir iyi de, bu Türknet'ten kaynaklı değil, öbür firmalarla da yaşayabilirsiniz ama YAPA'da iseniz kesinlikle çok güzel bir hizmet verirler. Ben Telekom altyapısındayım ama gayet memnunum, müşteri hizmetlerine hız arttırımı için 2 kere yazdım, her ikisinde de yarım saat sürmeden hızım arttırıldı. 2 hafta olacak bağlatalı, hiç kopma yaşamadım dediğim gibi tamamen şansınıza kalmış.
Az önce TurkNet in kendi sitesinden baktım![]()
Serdar bey merhaba, ADSL modeme sahip olduğum için bağlantım olmadı ve VDSL bağlantımı iptal etmemi söylediler gereken yer ile iletişime geçtim ancak 48 saat süreyi geçti bununla ilgili bir bilginiz var mı? Veyahut bana yardımcı olabilir misiniz?Türktelekom altyapısı ise işiniz şansa kalmış, kötü de olabilir iyi de, bu Türknet'ten kaynaklı değil, öbür firmalarla da yaşayabilirsiniz ama YAPA'da iseniz kesinlikle çok güzel bir hizmet verirler. Ben Telekom altyapısındayım ama gayet memnunum, müşteri hizmetlerine hız arttırımı için 2 kere yazdım, her ikisinde de yarım saat sürmeden hızım arttırıldı. 2 hafta olacak bağlatalı, hiç kopma yaşamadım dediğim gibi tamamen şansınıza kalmış.
Hocam gözükmüyor, tekrar yükler misiniz?Eki Görüntüle 542809 Az önce TurkNet in kendi sitesinden baktım
Maalesef, ama VDSL modem almanızı öneririm, eğer ki VDSL ile 16 Mbps'den fazla hız alabilecekseniz geçmenizi öneririm.Serdar bey merhaba, ADSL modeme sahip olduğum için bağlantım olmadı ve VDSL bağlantımı iptal etmemi söylediler gereken yer ile iletişime geçtim ancak 48 saat süreyi geçti bununla ilgili bir bilginiz var mı? Veyahut bana yardımcı olabilir misiniz?
Hocam gözükmüyor, tekrar yükler misiniz?
Maalesef, ama VDSL modem almanızı öneririm, eğer ki VDSL ile 16 Mbps'den fazla hız alabilecekseniz geçmenizi öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.