Sizce Uzaylılar Var MI?

Uzaylılar Var Mı?

• Var.

Oy: 56 72,7%
  • Yok.

Oy: 11 14,3%
  • Kararsızım.

Oy: 10 13,0%

• Oy verenlerin toplamı
    77
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O değilde bir gün onları ormanda dağda falan ya ben yakalarsam acaba arkadaşlarını aramaya gelirler mi? Arkadaşları geldiği zamanda ben onlara "Siz kaçırıp deney yaparken iyiydi ama değil mi derim". ahnahahdhshdhasdhasdhasdhads :D :D Ben korkmuyorum o tür şeylerden sonuçta onları da Allah yarattı. :D Bu arada o gönderdiğin HABERTÜRK programını ben canlı yayında izlemiştim sonuna kadar.

@limoon
En fazla 30 saniye gözüküyor o esnada telefonu alıp çekmek çok zor. İnanmıyorsan sıkıntı yok. Belli bir düzlemde sabit hızda giden, parlak gümüş ve yuvarlak bir şey gördüm. Birisine inandırmak zorunda değilim.

Uzaylılar var diyen ve "neden bizimle iletişime geçmiyorlar ?" diye sorulduğunda "Uzaylıların o kadar gelişmiş bir teknolojisi var ki o teknolojiye bağımlı kalmışlar ve diğer gezegenlerle hiç uğraşmıyorlar." diyen birisine sorum şu, uzaylıların aracı olan ve "UFO" denilen araçların kanıtlarına dair görüntülerin/videoların neden tamamı montaj çıktı ? Evrende biz insanlar, hayvanlar ve cinler var. Başka türde canlı kesinlikle yok. Zaten uzaylılara dair sağlam ne bir görüntü var ne de bir video. Tamamen boş bir konu bu uzaylı meselesi. Var olsalar bile ki yoklar, neden bizim Dünya'mızı ele geçirmiyorlar ? Madem teknolojileri çok gelişmiş (teknolojilerinin gelişmiş olduğunu nereden biliyorsa arkadaş ? ) o zaman neden bizim Dünya'mıza girip fetih etmiyorlar ? Bak benim montaj bilgim öyle aman aman iyi değil. En azından basit çalışmalar yapabiliyorum. Bana desen ki sahte uzaylı videosu yap diye. Çok basit bir şekilde yapılır. Her neyse, yani "bence" yok.
Gayet sağlam görüntüler var. İnanmıyorsan git Amerika'ya zaten iki günde bir UFO görülüyor. Şu Uzaylılar her ne ise nereyi izleyeceklerini iyi biliyorlar. Amerika gibi yerlerde çıkıyorlar hep, tabii Türkiye ne ki :(:(

Adım gibi eminim ki bu evrende, Dünyada yaşayan canlı varlıklar dışında da varlıklar var. Milyonlarca galaksi ve milyarlarca gezegen sisteminin olduğu, sonsuz olduğunu düşündüğümüz evrende tek biz yaşıyor olamayız çok mantıksız olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı