Sizce Uzaylılar Var MI?

Uzaylılar Var Mı?

• Var.

Oy: 56 72,7%
  • Yok.

Oy: 11 14,3%
  • Kararsızım.

Oy: 10 13,0%

• Oy verenlerin toplamı
    77
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O değilde bir gün onları ormanda dağda falan ya ben yakalarsam acaba arkadaşlarını aramaya gelirler mi? Arkadaşları geldiği zamanda ben onlara "Siz kaçırıp deney yaparken iyiydi ama değil mi derim". ahnahahdhshdhasdhasdhasdhads Ben korkmuyorum o tür şeylerden sonuçta onları da Allah yarattı. Bu arada o gönderdiğin HABERTÜRK programını ben canlı yayında izlemiştim sonuna kadar.

@limoon
En fazla 30 saniye gözüküyor o esnada telefonu alıp çekmek çok zor. İnanmıyorsan sıkıntı yok. Belli bir düzlemde sabit hızda giden, parlak gümüş ve yuvarlak bir şey gördüm. Birisine inandırmak zorunda değilim.

Gayet sağlam görüntüler var. İnanmıyorsan git Amerika'ya zaten iki günde bir UFO görülüyor. Şu Uzaylılar her ne ise nereyi izleyeceklerini iyi biliyorlar. Amerika gibi yerlerde çıkıyorlar hep, tabii Türkiye ne ki

Adım gibi eminim ki bu evrende, Dünyada yaşayan canlı varlıklar dışında da varlıklar var. Milyonlarca galaksi ve milyarlarca gezegen sisteminin olduğu, sonsuz olduğunu düşündüğümüz evrende tek biz yaşıyor olamayız çok mantıksız olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…