Sosyal üyelerinin yalnızlık sebebi

• Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 196
  • Görüntüleme 13.215
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi ben hayatım boyunca hiç yalnız olduğumu düşünmedim. En kötü anımda bile yanımda birisi vardı. Ama yalnızlık bence kötü bir şey. İnsan kafayı yer sıkıntıdan. Ama işte bazı insanlar bunu havalı zannediyorlar. Diyecek söz yok.
Dostum ne sen yalnızlığı tercih eden havalı bulan adamın halinden anlayabilirsin ne o senin sosyalliğini anlayabilir ayrıca yalnız birisi yalnızlığı havalı bulmaz melankoli diye bir şey var duygusallık gibi şeyler bunlar sonsuza kadar yalnızlığa sebebiyet verebilecek şeyler

Kendimi bildim bileli özellikle yaşıtım olanlar kızlarla neredeyse hiçbir iletişimim olmadı. Belki inandırıcı gelmeyebilir ama 8. sınıftayken okuldaki kızlardan biri bana açılmıştı ben de donup kaldım ne diyeceğimi bilemedim kaçtım. Hayatınızda görüp görebileceğiniz en özgüvensiz insan ben olabilirim ve bunu ne zaman, nasıl aşacağım hakkında en ufak bir fikrim yok ne yazık ki.

Ne zaman arkadaş edinip bir ortama sahip olursan o zaman aşacaksın. Keşke bir sihirli değnek olsa da dokundurunca özgüven aşılansa.

Özgüvensizliğin arkasında ne sebepler olabilir bunu düşün. Bunları tek tek yıkmaya başla. Bol bol oku, mümkün olduğunca her konuda fikrin olsun. Kültürlü ol, giyimine kuşamına dikkat et. Bakımlı ol.

İnan bana bu dediklerimi yaparsan kendini daha çok sevmeye başlarsın. Ha, yapıyorsan da hala sıkıntı varsa psikoloğa danışmanı öneririm.

Kişisel eksiksiklikler olmaksızın, sevgilinin kaprisleri birde ekonomi gitgide zorlaştırıyor herşeyi.
Yanlızlık daha masrafsız, daha rahat bir yaşam getirir iken.
Sevgili ile hayat çok masraflı ve bir sürü sıkıntı üstüne birde sevgilinin kaprisleri işin büyüsünü kaçırıyor.

Kişisel eksiklikler olmaksızın, sevgilinin kaprisleri bir de ekonomi gitgide zorlaştırıyor her şeyi.
Yalnızlık daha masrafsız, daha rahat bir yaşam getirir iken.
Sevgili ile hayat çok masraflı ve bir sürü sıkıntı üstüne bir de sevgilinin kaprisleri işin büyüsünü kaçırıyor.

Kapris yapmayan, ekonomini zorlamayan kız arkadaşlar da var. Sen doğru kişiyi bulamamışsın demek ki.

Kişisel eksiksiklikler olmaksızın, sevgilinin kaprisleri bir de ekonomi gitgide zorlaştırıyor her şeyi.
Yanlızlık daha masrafsız, daha rahat bir yaşam getirir iken.
Sevgili ile hayat çok masraflı ve bir sürü sıkıntı üstüne bir de sevgilinin kaprisleri işin büyüsünü kaçırıyor.

Sen ilişkide şu an bütün yükü kendi üzerine çekiyorsun bu kız kendi parasını kazanmayacak mı? Durmadan kapris yapanla vakit kaybedilemez zaten.

Ne zaman arkadaş edinip bir ortama sahip olursan o zaman aşacaksın. Keşke bir sihirli değnek olsa da dokundurunca özgüven aşılansa.

Özgüvensizliğin arkasında ne sebepler olabilir bunu düşün. Bunları tek tek yıkmaya başla. Bol bol oku, mümkün olduğunca her konuda fikrin olsun. Kültürlü ol, giyimine kuşamına dikkat et. Bakımlı ol.

İnan bana bu dediklerimi yaparsan kendini daha çok sevmeye başlarsın. Ha, yapıyorsan da hala sıkıntı varsa psikoloğa danışmanı öneririm.
İşte senin gibiler böyle kişilere sanki Bilge bir kişilikmiş gibi ders verdiğinde herkesi bilgili kendisinin ise hiç bir şeyi başaramayan birisi olduklarına inanmaya devam edecekler bıktık bu herşeyi bilen kişi tavırlarıdan herkes bu tavırda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı