Steam mi Epic Games mi?

Steam mi Epic Games mi?

• Steam

Oy: 398 80,6%
  • Epic Games

Oy: 96 19,4%

• Oy verenlerin toplamı
    494
  • Anket kapandı .
Arada az fark varsa Steamden alırım ama arkadaşlar fanboyluk yapmış.
Not: İlk tercihim Steamdir.

Her ikisini indirmek daha mantıklı bir tercih.

Bence haklı Epic'te ucuz olsa bile Steam'den almayı tercih ediyorum.

Hayır saçma dediğim nokta o değil. "Fotoğraf çekemeyeceksem RDR2 oynamanın ne anlamı var ki?" tümcesi RDR2 ile ilgili hayatımda duyduğum en saçma tümce. RDR2 oynamanın zevki fotoğraf çekmekse hiç oynama zaten.

Bi arkadaşın dediği gibi burda kafa karıştıracak bir durum yok hem epic'i hemde Steam'i yükle başlangıç öğeleri kısmından ikisinide kapat. Epic ten ücretsiz oyunlarını al senede 2 defa verilen 60 TL lik kuponlarla oyunları ekstra indirimli al. Steam'de ise atölye içerikleri önemli oyunları biraz daha fazla para verip al hiçbir siteye ihtiyaç duymadan modları sisteme entegre olan atölye bölümünden indir heyfine bak. Hangi oyunu oynayacaksan oyunu hangi firmadan aldıysan onun launcher'ını aç oyna. Bu konu bir seçim değildir. Sadece ne yapman gerektiğini bilmelisin. Bende Epic, Steam, EA play, GOG, Ubisoft, PC Gamepass, ve aklıma gelmeyen bikaçtane daha launcher yüklü. Sistemde altta çalışmadığı sürece yüklü olması sistemimi yavaşlatmıyor. Keyifli oyunlar dilerim.

İndirimler oyun yapımcısı tarafından belirlenir ve düzenlenir. O indirim Ubisoft Forward nedeniyle askıya alındı. Sonrasında geri geldi. Bilginiz olsun.

Sistem çok eski ikisini indirip denemiştim çok yavaşlamıştı bende seçim

Sistem çok eski ikisini indirip denemiştim çok yavaşlamıştı bende seçim yapmaya karar verdim.
Steam
Epic games god of war almak istiyorum ama performans yada grafikleri iyi olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…