- Makaleler
- 2
Allah-Tanrı adında olmasa bile bir yaratıcının varolduğuna inanıyorum.

Ya demek istediğim bu zaten. Eğer diyelim ki tanrı yarattı kanıtlayamazsın, tanrı yok gene kanıtlayamazsın. Teknoloji forumunda filozofta çıkmayacağı için böyle basit basit sorular artıp gidecek. Bu benim bu konu da son mesajım. Temennim bu tür konuların yasaklanması.O patlama nasıl oluştu kardeşim onu bir yaratan yok mudur sence?
Stephen Hawking'in değişine göre "Yerçekimi diye bir yasa olduğu için, Evren kendi kendisini hiçten yaratabilir ve yaratmaya devam edecektir" bunu araştırabilirsiniz.O patlama nasıl oluştu kardeşim onu bir yaratan yok mudur sence?
Oluşmak, oluşturulmak bir zamana bağlı kavramdır. Allah için zaman kavramı olmadığından (Zamandan önce), "Allah kendini nasıl oluşturmuş?" diye bir soru, yanlış soru olur.O zaman Allah nasıl kendi kendine oluştu
Ama hocam siz ne kadar taTanrı'dan yardım ister
Evet bende bunu açıklamaya çalışıyorum. Varlığı da yokluğu da kanıtlanamaz.Ya demek istediğim bu zaten. Eğer diyelim ki tanrı yarattı kanıtlayamazsın, tanrı yok gene kanıtlayamazsın. Teknoloji forumunda filozofta çıkmayacağı için böyle basit basit sorular artıp gidecek. Bu benim bu konu da son mesajım. Temennim bu tür konuların yasaklanması.
Anlamadım?Ama hocam siz ne kadar ta
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.