2017 olamaz hocam 2012'de açılmış konu gördüm.2017 diye biliyorum ama emin değilim.
2017 olamaz hocam 2012'de açılmış konu gördüm.2017 diye biliyorum ama emin değilim.
Yanlış bilgilendirme cezası mı yiyeceğim şimdi?@485987 @Yararsız Üye
Technopat Sosyal Kuralları
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...www.technopat.net
Hayır konunun tarihine bakın diye attım. Recep Baltaş ta ilk üye olaral 2010'da eklendiğinde göre 2010'da açılmış ama pek aktif değilmiş diyebilirizçYanlış bilgilendirme cezası mı yiyeceğim şimdi?
Yazdım ama oraya emin değilim diye...![]()
Technopat Sosyal'i sormuyorki. Technopat'ı soruyor.Hayır konunun tarihine bakın diye attım. Recep Baltaş ta ilk üye olaral 2010'da eklendiğinde göre 2010'da açılmış ama pek aktif değilmiş diyebilirizç
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.