Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maydonoz gibi Türkiye'de yetiştin kardeşim Atatürk ilk Türk hatta gerisi boş zaten tarih derslerinde falan uyuyorsun herhalde.

Merak etmeyiniz, tarihi sizden öğrenecek değilim. Öyle ima edilen bir şey yok. Saçma sapan cümleleri kafanızdan uydurmayınız. Yorumlarım bu kadar. Forumun iyi olması dileğiyle.
 
Bu Technopat'ın kaybı olacaktır. Kişisel hesaptan paylaşılan yazıların size bir zararı olmazdı asıl şimdi zararı olacak. Hani düşünce özgürlüğü? Webtekno gibi olacak burasının sonuda. Hafiften uzaklaşalım biz.
Düşünce özgürlüğü Türkiye'nin %70'inin kutsal değerlerine hakaret etmek mi? Lafa gelince de saygı istersiniz.
 
Kendi ırklarından olan araplar bile bizim kadar ilgilenmiyorken Türkiye'yi yönetenler insanların duygularıyla oynayıp yerel seçimde oy almak için gelen gidene sallıyor. Adam açıklama yapmaya başladığından beri borsa İstanbul yüzde 30'dan fazla değer kaybetti bu da 30milyar dolardan fazla para ediyor.

Yapması gereken uzlaşma sağlamaya çalışmakken kendi vatandaşlarını aşırı öfkelendirip herkesi birbirine düşürüyor. Kendilerine Müslüman diyen insanlar arkadaşlarıyla yemek yiyen kahve içen çocukları tehdit edip masalardan kaldırıyor :D
 
Recep abi mizacı çok sert biri, islamı hiç sevmediğini söyleyebilirim fakat nefret denir mi bilemiyorum çünkü genel mizacı da ters.
Twitter tarafını geçip foruma geldiğimizde de bu sert mizaç oldukça belli oluyor.
Müslüman ağırlıklı olmayan bir ülkede bile geniş çaplı linç yerdi bana kalırsa haklı olarak çünkü gerçekten bazen gerçekten edep adap dışı cümleler kurmuşluğu yok değil.
Müslüman ağırlıklı olmayan ülkede şirketten kovulacak düzeye gelmezdi bence. Bir kere adam bu savaş olayında İsrail tarafında olduğu için Batı ülkelerinde 1-0 önde başlıyor zaten. Hristiyanlığa bir şey dediğini de görmedim. Batı ülkeleri de zaten Hristiyanlık hariç(Özellikle müslümanlık) diğer dinlere o kadar özen göstermiyor(Orta Doğu ülkeleri daha beter bu konuda ama şu anki konumuz değil). Şahsen ben bunları düşündüğümde sanki linç yese bile durum bu noktaya gelmezdi diye düşünüyorum.
 
Böyle bir düşünce yapısı kabul edilebilir değil 😄 her millet birbiri ile savaşmıştır, o zaman barış ortamı olmasın herkes birbirini yesin
 
Son 5 yılın en şaşırtıcı haberi olabilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı