Arkadaşlar programın geliştirilecek pek bir yanı kalmadı.
Şu aşamadan sonra paso, ne varsa yoksa sistem önerileri eklemeye başlayacağım.
2 tane öneri var şuan. 855 dolar sadece kasa ve 846 dolar monitör-kasa. Zaten bütçesi +50 veya -50 civarındaysa o sisteme yönlendiriyor.
Buyurun video'yu izleyin. Birde dinamik derken neyi ifade etmek istedin ?
Programda toplamda 70 adet sistem önerisi olacak. %25 ve %30 fiyatları da yer alacağı için 140 değişken olacak.
Bu 140 değişkene gerekli değeri atamabilmek için bir takım işlemler olacak elbette. Bu işlemleri de farklı değişkenler ile sağlayacağım.
Program %25 indirimli fiyatı baz alıyor.
Girdiğiniz dolar değerini tüm sistemlerin dolar cinsinden değeri ile çarpıp %18 KDV ve %25 - %30 indirimini uyguluyor.
Ve girdiğiniz bütçe ile taramaya başlıyor.
Acaba bu bütçe hangi sisteme daha yakın ? +50 -50 TL yakınlarındaki sistemin resmi geliyor ve karşısındaki boşluklara her parçanın %25 indirimli ve % 30 indirimli fiyatlarının yanı sıra tüm sistemin %25 ve %30 indirim ile kaç TL'ye alınabileceğini yazıyor.
Dolara göre sistemlerin fiyatı belirlendiği için program her zaman ama her zaman güncel kalıyor.
Şu aşamadan sonra imkan buldukça sistem önerisi yapmaya başlıyorum. Programa görsel bir güzellik kattıktan sonra çok güzel bir hal alacak.
Tek başına yapmak zor değil ancak okullar açıldı, zaman olmuyor

8 saat ders + programlama kursları ve doğal olarak çalışmam gereken dersler, hazırlanması gereken ödevler falan derken pek zaman kalmıyor.
Yinede tekrarlıyorum
Bu programı Technopat Forum bünyesine kazandıracağım ne olursa olsun.
Şuan C# kodlamayı biliyorum. Bu sene HTML, ASP.NET, Veritabanı gibi konulara giriyoruz.
Veritabanını ileriki güncelleştirmelerde kullanacağım.