- Makaleler
- 3
Ben ceza ala ala öğrendim, neyseki alta düzelt butonu koymuşlar.

Moderasyonun işini iki katına çıkardığı için böyle aslında. Hatalı cümlenin bulunduğu yerler artıyor.Ama gerçekten en saçma olan kural yazım hatalı cümleyi alıntılama
Başlarda bana da saçma geliyordu bu kural ama sonradan gerekli olduğunu anladım.Ama gerçekten en saçma olan kural yazım hatalı cümleyi alıntılama.
Aslında doğru. Fakat bunun hatayı yapanı ilgilendirmesi gerektiğini düşünüyorum. O gün, o güzel cezayı yediğimde çok sinirlenmiştim.Başlarda bana da saçma geliyordu bu kural ama sonradan gerekli olduğunu anladım.
Her ne kadar sen dört dörtlük yazsan da, alıntıladığın mesajda yazım yanlışı varsa hiç hoş görüntü oluşturmaz. Dolaysıyla olması gereken bir şey.
O butona basmaya bile tenezzül etmeyenler var. Denetimdeki konuları görseniz biBen ceza ala ala öğrendim, neyseki alta düzelt butonu koymuşlar.![]()
Az önce bir tablo gördüm, yazı demeye bin şahit ister.O butona basmaya bile tenezzül etmeyenler var. Denetimdeki konuları görseniz bi![]()
Bence buradaki yazım yanlışları gene iyi diğer forumlarda adam yazamıyor resmen.O butona basmaya bile tenezzül etmeyenler var. Denetimdeki konuları görseniz bi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.