Technopat Sosyal Kurallarını Okumadan Sosyal'de Dolaşmak

Ama gerçekten en saçma olan kural yazım hatalı cümleyi alıntılama
Moderasyonun işini iki katına çıkardığı için böyle aslında. Hatalı cümlenin bulunduğu yerler artıyor.

Ama gerçekten en saçma olan kural yazım hatalı cümleyi alıntılama.
Başlarda bana da saçma geliyordu bu kural ama sonradan gerekli olduğunu anladım.
Her ne kadar sen dört dörtlük yazsan da, alıntıladığın mesajda yazım yanlışı varsa hiç hoş görüntü oluşturmaz. Dolaysıyla olması gereken bir şey.

Başlarda bana da saçma geliyordu bu kural ama sonradan gerekli olduğunu anladım.
Her ne kadar sen dört dörtlük yazsan da, alıntıladığın mesajda yazım yanlışı varsa hiç hoş görüntü oluşturmaz. Dolaysıyla olması gereken bir şey.
Aslında doğru. Fakat bunun hatayı yapanı ilgilendirmesi gerektiğini düşünüyorum. O gün, o güzel cezayı yediğimde çok sinirlenmiştim. 😀

O butona basmaya bile tenezzül etmeyenler var. Denetimdeki konuları görseniz bi :D
Az önce bir tablo gördüm, yazı demeye bin şahit ister.

Dedim minik bir ay tecrübesi olur bu arkadaşın :)

Genelde gereksiz mesaj sebebiyle ceza yiyorum ama artık sürprizbozan yapıp açıklamasını ''Konu Dışı'' yaptığımda hem insanların dikkati dağılmıyor, hem de istediğim şeyi söyleyebiliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı