Technopat Sosyal kurallarını nasıl buluyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence insanları Technopat Sosyal'den uzaklaştıran kurallar olmamalı. Kişiden kişiye değişir bu kurallar. Benim bu forumda çok sevdiğim bir abim vardı Neşeli Enginar. Ama kendisi forumdan soğutuldu ve şuan pek aktif değil. Daha nice kişi var böyle Neşeli Enginar sadece bir örnek.

Sosyal'i Sosyal yapan TDK gibi kurallarına saygım sonsuz.

Kobra Necdet yasak olmamalı.
1563663705571.png

XenForo 2.0'a geçtiğimiz zamanlardan beri yeni kullanıcıların sabır testini azaltmak için cezaların 1 saatten başlaması çok daha mantıklı oldu.

Sosyal'i Sosyal yapan TDK gibi kurallarına saygım sonsuz.

Kobra Necdet yasak olmamalı.
Eki Görüntüle 418415

XenForo 2.0'a geçtiğimiz zamanlardan beri yeni kullanıcıların sabır testini azaltmak için cezaların 1 saatten başlaması çok daha mantıklı oldu.
Kobra Necdet avatarı buranın yaş ortalamasına fazla Handsome :D

Gereksiz mesaj kadar saçma sapan bir kural görmedim. Tamamen ucu açık ve modların insafina kalmış. Bu mesaj dahil attığım 4583 mesajımın herhangi birine kafasına göre gereksiz mesaj cezası verebilir. Çünkü kuralın bir bağlayıcılığı yok. Kime göre neye göre gereksiz? Adam ben hepsini gereksiz buldum deyip seni 40 yıl banlayabilir. 🤣

Şimdi ''Technopat Sosyal Kuralları''na detaylıca baktım. Gereksiz mesaj 2 yerde geçiyor.

1- Teşekkür yerine mesaj atanlar.
2- Eski konulara mesaj atanlar.

Gereksiz mesajın hiçbir tanımı yok. Acaba modlar bu kuralı suistimal mi ediyor? Çünkü ''Technopat Sosyal Kuralları''nda konuyla alakasız mesaj atana ceza vermek, diye bir şey yok.
Bende 3, 4 saat önce bir ceza aldım gereksiz mesaj atmışım diye. Ama hangi konuda attığımı bilmiyorum. Ve hangi konuda attığımı da belirtmemiş moderatör bey'ler. Bende ona çok sinirlendim ve kurallar'a bir tekrardan bakayım dedim. Ve bazı saçma sapan kurallar gördüm kendimce. O yüzden bu konuyu açma gereksinimi duydum.

Ben bir ceza alıyorum ama hangi konudan aldığımı bile bilmiyorum. Bu nasıl bir saçmalık oluyor orasını anlamış değilim. :(

Bence insanları ''Technopat Sosyal''den uzaklaştıran kurallar olmamalı. Kişiden kişiye değişir bu kurallar. Benim bu forumda çok sevdiğim bir abim vardı Neşeli Enginar. Ama kendisi forumdan soğutuldu ve şuan pek aktif değil. Daha nice kişi var böyle ''Neşeli Enginar'' sadece bir örnek.
Adam esprisine ''Bu forumda yazılı olmayan kurallar vardır.'' diyor modun biri bunu ciddiye alıyor. Yanlış bilgilendirme cezası veriyor. Resmen adama küfretmekten farkı yok. Adam da haklı yani. Sakın ola! Siz de aynı hatayı yapmayın. Mesela ben buraya ''Ben aslında Inna'yım.'' yazsam modun biri bunu ciddiye alıp yanlış bilgilendirmeden ceza verebilir. Böyle saçma sapan işler işte.

Ilk kayit oldugumda bir konu acmistim. Galiba 2 farkli ceza yedim toplamda 1 gundu. Galiba ben yine az ceza almisim. Hangi mod verdiyse cok iyiymis tekrardan ceza yemek isterim ayni kisiden.

Sadece haksız verilen cezalara ses çıkarırım. E bu da hakkımız değil mi?
Hatalı işlem yapıldığını düşündüğünüz cezalarda uygun bir üslup ile konu açıp dile getirdiğiniz sürece en doğal hakkınız.

Tek saçmalık yazım hatasında ceza verilip kişinin forumu kullanmasını engellemek.
Bu en temel kural aslında. Şu an yazmış olduğunuz gibi yazmak pek zor olmamalı.

Ayrica bazen bilerek ceza aliyorum.
Kasten verildiğini düşündüğünüz uyarılar için uygun bir üslupla yeni bir konu oluşturun. İncelenecektir.

Gereksiz mesajın hiçbir tanımı yok. Acaba modlar bu kuralı suistimal mi ediyor? Çünkü ''Technopat Sosyal Kuralları''nda konuyla alakasız mesaj atana ceza vermek, diye bir şey yok.
Mikail Fidan'ın şöyle bir cevabı vardı:

Kurallarda küfür ettiğinizde ceza alacağınız da yazmıyor ama küfür edemeyeceğinizi bal gibi biliyorsunuz.

Ben de 3-4 saat önce bir ceza aldım gereksiz mesaj atmışım diye. Ama hangi konuda attığımı bilmiyorum. Ve hangi konuda attığımı da belirtmemiş moderatör beyler. Ben de ona çok sinirlendim ve kurallara bir tekrardan bakayım dedim. Ve bazı saçma sapan kurallar gördüm kendimce. O yüzden bu konuyu açma gereksinimi duydum.

Ben bir ceza alıyorum ama hangi konudan aldığımı bile bilmiyorum. Bu nasıl bir saçmalık oluyor orasını anlamış değilim. :(
Bu konuya yazmış olduğunuz gereksiz mesajdan dolayı verilmiş. Mesajınız:

Ekran Görüntüsü (7).png

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı