Öncelikle merhaba. Bilgisayarımı internette sörf ve nadiren oyun oynamak için kullanıyorum ve bu hata yüzünden ne oyun oynayabiliyorum ne de doğru düzgün internete girebiliyorum. Bilgisayarım aniden donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Kitli iken numlock'a bastığım zaman ışığı ne yanıyor ne...
Ekran kartından kaynaklanan bir sorunu çözmek için üye oldum. Öncesinde de zaten takip ettiğim bir forumdu.
Üye olduktan sonra sorunumu yazarken ban yedim, niye ban yediğimi sorarken bir daha ban yedim. Cezam kalkınca gelen bir mesaja cevap veriyim derken yine ban yedim Sonra çok zevk aldım "accık da buralarıma ban" diyerek üyeliğe devam ettim
Merhaba, sistemim Valorant oynatır mı? Ekran kartım bir kez yandığı için fırınladım ve tekrar çalıştı. Durumu biraz kötü, bunu da belirteyim. Ekran kartı: AMD Radeon 6800HD series. İşlemci: Intel Core 2 Duo. 8 GB RAM. Cevaplarınızı bekliyorum.
5.5 ay içinde harika bir bilgisayarım oldu, 25 kilo verdim.
Derslerimi %90 düzelttim.
Anakartın ne olduğunu bilmezken sistem toplayacak hale geldim.
Kendime ait bir odam oldu, farklı bir şehre taşındım.
Yeni bir arkadaş çevrem oldu.
Gitar çalmayı yarı yarıya öğrendim.
Dostlar ben 15 yaşında herkes gibi gelecek kaygısı olan bir öğrenciyim. Bu yüzden üniversite eğitimimi Kanada'da almak istiyorum ve başlıkta da gördüğünüz gibi ailem buna izin vermiyor. Nedenini sorduğumda ise cevap vermiyorlar, ailemi nasıl ikna edebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
www.technopat.net
Bu konu için katılmıştım bende. Bu arada sosyalde ilk defa Whovian görüyorum garip geldi.