Ali Güngör saldirilar oldugunu soylemisti. Yani bu kadar fazla saldiri olmaz, sebebi nedir? Ne gibi bir cikarlari var?
Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğunlukla Technopat'ı çalışamaz hale getirme amaçlı saldırılar, sunucuyu geciktirmeyi, hizmetleri aksatmayı hedefliyorlar.
Peki bunu ne amaçla yapıyorlar ki hocam? İnsanlar bilgiye ulaşamasın diye mi yoksa siz ve yönetim kadrosundan nefret ettiklerinden dolayı mı?Çoğunlukla Technopat'ı çalışamaz hale getirme amaçlı saldırılar, sunucuyu geciktirmeyi, hizmetleri aksatmayı hedefliyorlar.
Bunun önüne geçilecek korumalar satın alınamaz mı?Çoğunlukla Technopat'ı çalışamaz hale getirme amaçlı saldırılar, sunucuyu geciktirmeyi, hizmetleri aksatmayı hedefliyorlar.
Diğer forumlarda insanların Technopat'a inanılmaz bir nefreti var. Hatta birkaç kişinin Technopat'a üye olan insanları "eş cinsel" olarak tanımladığını görmüştüm.Haberim yok ama sunucuyu patlatma gibi bir olay mı?
Burada olan konuşmalar ne işlerine yarayacak?
Peki bunu ne amaçla yapıyorlar ki hocam? İnsanlar bilgiye ulaşamasın diye mi yoksa siz ve yönetim kadrosundan nefret ettiklerinden dolayı mı?
Diğer forumlarda insanların Technopat'a inanılmaz bir nefreti var. Hatta birkaç kişinin Technopat'a üye olan insanları "eş cinsel" olarak tanımladığını görmüştüm.
Resmiyete gerek yok kısacası "gay" diyorlar. Mavi forumda yönetimin kendisi bir nefret veya kin beslememesine rağmen kullanıcıları aşırı kin besliyor. Kırmızı ve eski tasarımlı forum da öyle. 3 forumu da tahmin ettiğinizi düşünüyorumDiğer forumlarda insanların Technopat'a inanılmaz bir nefreti var. Hatta birkaç kişinin Technopat'a üye olan insanları "eş cinsel" olarak tanımladığını görmüştüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.