Technopat'a Neden Üye Oldunuz?

1. 2020 yilinda kendime laptop almaya karar verdigimde ufaktan forumlara yaklasmaya baslamistim, laptop desktop hangisini tercih etsem diye karar verme surecidir birilerine danismaktir derken 2021 yilinda uyelik actim.

2. 7/10

3. İlgimi ceken PSU ile ilgili konularda rehber yazmak.

4. Aktif olanlardan Andar Han ve kaizay, aktif olmayanlardan The Alpha and.

5. Sinirsiz makale duzenleme yetkisinin olmamasi.

1-konu açabilmek için.
2-10/6
3-indirimlere bakmak.
4-@MahvolmuşŞövalye1
5-her yaptığım harekette uyarı alıyorum.

1- RFID kapı kartına para vermemek için oyun alanı kartını nasıl RFID kart olarak kullanacağımı öğrenmek için kaydolmuştum ve konu açmıştım. Halen konuya cevap yok. :D Oyun alanı manyetik kartını RFID kapı açma için kullanma
2- 7/10
3- Konulara mesaj yazmak, başka ne olabilir ki? :D
4- En sevdiğim üye yok, üyeler var. Bunlar;
  • @363652 (Beni Linux'la tanıştıran kişidir kendisi.)
  • @388526 (Gazeteci veya siyasetçi olmazsa/olmadıysa şaşırırım.)
  • @fermaNga (T*Launcher desteklemeye devamke. :D)
  • @Silinen üye (Discord'ta kazara herkese ping atmaktır. :/)
  • @ModArt Levon (ModArtPC Forum'da samimiyetiyle beni kendisine çekmiştir.)
  • @Prime777 (Windows konularının olmazsa olmazıdır kendisi.)
  • @592041 (Yabancı olması ama Türkçe'yi inanılmaz iyi konuşmasıyla beni etkilemiştir.)
  • @I Am Bunny.exe (Türkçe yazım kurallarına Türk üyelerden daha iyi uymasıyla beni etkilemiştir.)
  • @Umut Nas (İtinayla ROM atılır.)
5- Gereksiz mesajın uyarı/ban sebebi olması ve GIF özelliğinin bir türlü gelmemesi
1.Genelde konulara bakıyorum.
2.Bir tane konuda o kadar gerekli cevabım vardı dedim hem zaten sık sık giriyorum kayıt olayım.
3. Bana açtığım konuda bana destek olmuştunuz iyiki tanıştım :)

1.Öneri almak için katılmıştım, sonrasında öyle gitti.

2. 10/7

3. Laptoplar hakkındaki konulara bakmak

4. En sevdiğim üye düşününce yok gibi ama yener abiyi severim moderatörler sayılıyorsa.

5. Genel olarak beğenmediğim bir özellik yok fakat konuda bence gereksiz moderatörlere fazla saydırılmış, birkaçı dışında çoğu iyi gibi.

Öncelikle selam. Technopat'ı herkes ayrı bir hikaye için açmıştır. Çoğumuz sosyalleşmek için çoğumuz yardım istemek için. Ve bunun gibi benzer olaylar. Mesela ben sistem toplamak için açmıştım. Merak ettiğim siz neden açtınız? Ve bu sıralamayı yapar mısınız?

1. Technopat'a katılma nedeni.

2. Technopat'a 10 üzerinden puan verin ?/10

3. Technopat içerisinde yapmayı en sevdiğiniz şey.

4. En sevdiğiniz üye.

5. Technopatta sevmediğiniz özellik nedir.

Bunları kendinize göre yazabilirsiniz. Benimki henüz belli değil. Belirlediğim zaman yazacağım.
İyi Sosyaller.

NOT: Hepsini cevaplamak zorunda değilsiniz. Ekleme yapabilirsiniz.
1. İnsanların sorunlarını ve çözümlerini merak ettiğim için katıldım.

2. 8/10

3. İnsanlarla sohbet etmek çok hoşuma gidiyor.

4. Daha yeniyim pek tanımıyorum herkesi ama iki kişiyle izleşiyorum: @fermaNga ve @513252 .
(Yalan söylemeyeyim bunu yapınca ne oluyor bilmiyorum ama sanırım iyi bir şey 🥲)

5. Benim için sorun olmasa da kendimden biliyorum bazen çok saçma ve gereksiz konular açılıyor ve bu bazı kişilerin pek hoşuna gitmiyor.Özellikle şu DC'de TC'mi attılar,birisi beni dava edeceğini söyledi konuları çok saçma geliyor ama gülümsettikleri için pek sıkıntı etmiyorum ben şahsen.

5. Maddeye ek olarak:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı