Technopat'a Neden Üye Oldunuz?

Öncelikle selam. Technopat'ı herkes ayrı bir hikaye için açmıştır. Çoğumuz sosyalleşmek için çoğumuz yardım istemek için. Ve bunun gibi benzer olaylar. Mesela ben sistem toplamak için açmıştım. Merak ettiğim siz neden açtınız? Ve bu sıralamayı yapar mısınız?

1. Technopat'a katılma nedeni.

2. Technopat'a 10 üzerinden puan verin?/10

3. Technopat içerisinde yapmayı en sevdiğiniz şey.

4. en sevdiğiniz üye.

5. Technopat'ta sevmediğiniz özellik nedir?

Bunları kendinize göre yazabilirsiniz. Benimki henüz belli değil. Belirlediğim zaman yazacağım.
İyi sosyaller.

Not: Hepsini cevaplamak zorunda değilsiniz. Ekleme yapabilirsiniz.

1.Technopat YouTube.
2. 10/10
3. cevap yazmak.
4. messinicocugu.
5. başlığı alakasız değiştiren moderatör.
Kurallar sıkı ve böylece mükemmel bir ortam oluşuyor. Diğer forumlardaki gibi sataşma kavga yok.

1- Laptop'a ram ekleme konusunda yardım almak için Technopat'a katılmıştım sonrasında ise ortam sardı.
2- 8/10
3- Sistem önerisi gibi konularda yardımcı olmak.
4- @Phanzox @Mirza Kaplan @584297 @Artoria Pendragon @messinicocugu @neqetria uzar gider.
5- Konuların onaylanma süreci. İyi fırsatlı bir hazır sistem geldiğinde konusunu açana kadar stoğu bitmiş bile olabiliyor.

Öncelikle selam. Technopat'ı herkes ayrı bir hikaye için açmıştır. Çoğumuz sosyalleşmek için çoğumuz yardım istemek için. Ve bunun gibi benzer olaylar. Mesela ben sistem toplamak için açmıştım. Merak ettiğim siz neden açtınız? Ve bu sıralamayı yapar mısınız?

4. en sevdiğiniz üye.

Bunları kendinize göre yazabilirsiniz. Benimki henüz belli değil. Belirlediğim zaman yazacağım.
İyi sosyaller.

1. bilgi alışverisi.
2. 8
3. soru sormak.
4. @kade
5. kendim bir şey deneyip söylememe rağmen internette gördüğü videolarla bana bir şey anlatmaya çalışılması.

4. en sevdiğiniz üye.

İyi sosyaller.

1-Mafia 3 konusunun altında Mafia 3'e sövmek için.
2- 4.25/10
3-Epic Games'ci tayfayı kudurtmak.
4-Üye tanımıyorum.
5-Kanser moderatörler.

2. Technopat'a 10 üzerinden puan verin ?/10

4. En sevdiğiniz üye.

5. Technopatta sevmediğiniz özellik nedir.

İyi Sosyaller.

NOT: Hepsini cevaplamak zorunda değilsiniz. Ekleme yapabilirsiniz.
1- Bilgisayar konusuna ilgim olması. Burada bilgili kişiler sayesinde çok fazla şey öğrendim.
2- 6/10
3- Boş konuşan bilgisizlerle tartışmak.
4- yok
5- (1) Ceza sistemi berbat ötesi. Gereksiz yere, saçma sapan sebeplerden ceza almayı geçtim ceza aldığım için 24 saat falan mesaj kısıtlaması geliyor. Çok bilgili olduğum, çok iyi yardımcı olabileceğim bir konu görünce konu sahibine yardımcı olamıyorum.
5- (2) Bilen bilmeyen herkes konuşuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı