Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sırf 2 oyun oynayacaksınız diye bir şirkete zarar vermek ne kadar doğru?

35 sayfa konu hepsini okumadım yani sordular mı bilmiyorum ama 10 yaşında çocuğa GTA V oynatmak, onu korsana yönlendirmekten daha büyük suç.

1. çoçuğa GTA 5'i ben oynatmadım kuzenim ya hani hep yanında olamam.
2. sanki sen küçükken GTA oynamadın ben daha anaokuluna giderken GTA Vice City oynuyordum.

Sırf 2 oyun oynayacaksınız diye bir şirkete zarar vermek ne kadar doğru?

O sırada şirket:
Allah'ım ne yapacağız battık biz şirketi kapatmalıyız.

1. çoçuğa GTA 5'i ben oynatmadım kuzenim ya hani hep yanında olamam.
2. sanki sen küçükken GTA oynamadın ben daha anaokuluna giderken GTA Vice City oynuyordum.

O sırada şirket:
Allah'ım ne yapacağız battık biz şirketi kapatmalıyız.

Kanka şaka mı yapıyorsun? Senin emek vererek yaptığın ve parayla sattığın oyunun insanların ücretsiz şekilde indirmesi normal mi geliyor sana? Ha eğer bu kafayla gideceksen tartışmaya girmeye gerek bile yok.

Kanka şaka mı yapıyorsun? Senin emek vererek yaptığın ve parayla sattığın oyunun insanların ücretsiz şekilde indirmesi normal mi geliyor sana? Ha eğer bu kafayla gideceksen tartışmaya girmeye gerek bile yok.

Durumu yoksa neden olmasın. Ayrıca ben git sadece korsan oynayın demiyorum korsan oynayıp yardım isteyen birine sanki kendisine bir şey yapmış gibi suçlayan insanları eleştiriyoruz.

Durumu yoksa neden olmasın.

Durumu yoksa oynamasın. Eminim ki o oyunun videolarını çeken tonlarca kanal var. Onlardan izleyebilir. Ayrıca bu forumda çoğu arkadaş oyunları %20 indirim ile satabiliyor. Ya da oyunların çekilişini yapabiliyor. Oralardan da satın alabilir. Örnek vereyim;

Hatta istediği oyunu %20 indirim ile almak için konu bile açabilir. Örnek;

Bu kadar insan da o oyunları korsan indirebilirdi. Ama kendileri oyunu biraz daha ucuza satın almayı tercih ediyorlar.

Ayrıca ben git sadece korsan oynayın demiyorum korsan oynayıp yardım isteyen birine sanki kendisine bir şey yapmış gibi suçlayan insanları eleştiriyoruz.

Benim onları savunduğum yok zaten. Onları ben de desteklemiyorum.

elbet yaşımız küçükken bizler de korsan oyun oynadık çünkü aileye "oyun alacağım para lazım" deseydik muhtemelen azar işitirdik, bizim zamanımızda kolay değildi bir şeyleri anlatmak zaten oyunları piyasada bulmak da ayrı zordu fakat korsan oyun oynamak sonuna kadar yanlış çünkü bir oyun piyasaya sürülsün diye emek ve para harcanıyor, sonra birileri bu emeğin karşılığını vermeden keyif çatıyor. bu kabul edilebilir bir şey değil.

bence 10 yaşındaki kuzeninize kıyak geçmediler diye technopat'ı suçlayacağınıza, gidin kuzeninize oyunu satın alın ve korsandan uzak durması gerektiğini anlatın. tabi 10 yaşında çocuğun gta oynamasına goz yummak ne kadar doğru onu da vicdanınıza bırakıyorum. zamanında biz de oynadık diyerek bu yanlışı doğru kılamazsınız çünkü neyin, kime, nasıl etki bırakacağını asla bilemezsiniz.

yanlış düşüncelerinizde ısrar ediyorsanız da internette korsan oyunu problem etmeyen bir dünya forum var, derdinize çareyi oralarda arayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı