Teknik olarak en iyi oyun The Last Of Us Part 2'dir

Hocam RDR 2 övulmeyecek bir oyun mu? Ya bırakın bu RDR 2 övüldüğunde saçma sapan o kadar da değil demeyi. Oyun oyun değil başka bir şey. Vuruş hissi konusunda Last of Us 2 nasıl bir akıl, nasıl bir mantık RDR2'nin önüne koyar onu anlamadım. RDR 2'den daha iyi bir açık dünyaya sahip, daha canlı açık dünyaya sahip bir oyun olduğu hangi akıl söyleyebilir. Ya bırakın biz de oyun oynuyoruz RDR 2'den sonra oynadığım bütün oyunlar inanılmaz boş, özenilmemis oyunlar gibi hissettirdi. Hikaye desen inanılmaz, hikaye işlenişi desen harika, karekterler desen üstüne yok hele ki Arthur Morgan. Oyunculuklar desen hollywood yanında b. K yemiş. Açık dünya desen simülasyon gibi herkes yaşıyor her yer yaşıyor inanılmaz detaylı canlı, teknik açıdan zirve, fizik motoru tarihin en iyisi, animasyonlar en baba Single oyununu katlar, vuruş hissi TPS bir shooter oyunun ulaşacağı son nokta. Ya her şey o kadar iyi ki 1 saat anlatsam bitiremem. Bu oyunu övmeyip gidip; hikayesi rezil, karakter kıtlığı olan( 20 25 saat boyunca 10 karakter belki de görmüyoruz ), mitolojik olmasına rağmen en büyük artısı etkiliyeci boss savaşları olan serinin bir oyunu olmasına rağmen doğru düzgün bos savaşı olmayan, düşman çeşitliği de aynı zamanda çok düşük olan sonyboyların abarta abarta bir şey ettiği GoW'u mu övelim.

Ne anlatıyorsun hocam sen? Ne anlatıyorsun?

God of War.png

Red Dead Redemption 2.png

Resmi ödülleri önemsemiyor musun? Umurunda değil mi?
Al sana oyuncu puanları.

God of War user score.png

Rdr 2 User score.png

Bunlarda mı umurunda değil? Daha büyük bir şey mi görmek istiyorsun?

Al sana ıgn'de yapılan 26 milyon oy ile oyuncular tarafından seçilen gelmiş geçmiş en iyi oyun.

Senin sevdiğin bir şeyi bir başkası sevmek zorunda değil. Ya da senin nefret ettiğin bir şeyden bir başkası nefret etmek zorunda değil. RDR 2 gayet iyi bir oyun, fakat b.kunu çıkarmadığın sürece.

Dosya Ekleri

• Rdr 2 User score.png
    Rdr 2 User score.png
    5,9 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Nereye solluyor hocam? Yavaş sollasın. Nostalji yapmayı bırakın. Şuan çok sıradan bir oyun.
Valve Source 2 motorunun geliştirmesini son yıllarda tamamladı. Artık tam olarak kullanılmaya başlanacak aynı Alxy'deki gibi. Benim düşüncem yeni source motoruyla Half Life 3 olmasa da bir oyun çıkaracakları. Hocam Alyx'den haberiniz var mı? Kendisi RDR2 gibi detaycı bir oyun.

Nostalji değil, sen oyunu oynayıp da gel bi', ardından TLOU fanı olun.

Alın size, Half-Life 2 şu an metacritic kullanıcılarından en fazla puan alan oyun;

GoW:God of War

H-l 2:Half-Life 2

God of War ne alaka hocam onu anlamadım ben.

Half-Life olmasa modern FPS oyunlarını oynayamıyordu herif gelmiş Half-Life sıradan bir oyun diyor. Bende yeni gördüm Half-Life hakkında söylediklerini :D ah bir bilse Half-Life'ın yılımıza etkisini. Bilmiyor işte, sıradan bir oyun sanıyor.

God of War ne alaka hocam onu anlamadım ben.

Half-Life olmasa modern FPS oyunlarını oynayamıyordu herif gelmiş Half-Life sıradan bir oyun diyor. Bende yeni gördüm Half-Life hakkında söylediklerini :D ah bir bilse Half-Life'ın yılımıza etkisini. Bilmiyor işte, sıradan bir oyun sanıyor.
Hocam, şimdi GoW savunucu çok o da onlardan sanırım, ya da TLOU sonuçta Half-Life 2 en çok puan alan oyun kimse bir şey konuşamaz.

Gelmiş geçmiş en iyi oyun, şu bu. Hem teknik olarak diye bir şey yok oyun oyundur. İsterse GTA 1 oynar insan. İstediği oyunu, programı kullanır. Ama her türlü Half-Life en iyi oyundur. Kimse üstüne bir şey koyamaz.

Nesnel konuşuyorsanız eğer siz diğer arkadaştan daha betermişsiniz hocam :) İyi Sosyal'ler.

Nesnel konuşuyorsanız eğer siz diğer arkadaştan daha betermişsiniz hocam :) İyi Sosyal'ler.
Nesnel konuşuyorum, çünkü değişmez. En iyi oyun Half Life-2 ya da GTA 4'tür.
Nesnel konuşuyorum, çünkü değişmez. En iyi oyun Half Life-2 ya da GTA 4'tür.
Ayrıca The Legend of Zelda var, bence oyun sadece nostalji için puan verilmiş. Metacritic'de 99 puan ile en iyi oyun o.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı